‘Fair Play’: Nieuwe erotische thriller van Netflix krijgt eerste stomende trailer

Phoebe Dynevor en Alden Ehrenreich spelen binnenkort de hoofdrollen in een nieuwe erotische thriller van Netflix. Fair Play kreeg zojuist een eerste trailer en die ziet er veelbelovend uit.

Erotische thrillers hebben Netflix de laatste jaren al veel successen gebracht. Halverwege 2020, aan het begin van de coronapandemie, was er het onverwachte succes van de Poolse film 365 Days. Ondanks veel kritiek werd dat namelijk een van de best bekeken films ooit van Netflix. Hetzelfde gebeurde met de vervolgen 365 Days: This Day en The Next 365 Days, die in 2022 uitkwamen. Langs Spaanstalige kant zijn er ook nog de films van Through My Window. Tussendoor maakte Netflix in het genre ook nog een Amerikaanse (Sex/Life), Colombiaanse (Perfil Falso), Mexicaanse (Oscuro Deseo) en Zuid-Afrikaanse serie (Fatal Seduction).

Fair Play

Bij die lange reeks titels komt binnenkort een veelbelovende film. Netflix deelde namelijk zojuist een eerste trailer van Fair Play. Die film ging begin dit jaar succesvol in première op het Sundance Film Festival, waarna meerdere streamingdiensten tegen elkaar opboden om de rechten binnen te halen. Netflix haalde uiteindelijk Fair Play binnen voor 20 miljoen dollar (18,25 miljoen euro).

Fair Play gaat over het koppel Emily en Luke dat samenwerkt bij een meedogenloos hedgefonds. Zowel in hun relatie als op hun werk gaat alles uitstekend. Hoewel op hun werk niemand op de hoogte is van hun relatie verloven de twee zich. Kort daarna krijgt Emily echter een promotie waar ook Luke op aasde. Dat zorgt voor spanningen in hun relatie en op het werk.

Phoebe Dynevor en Alden Ehrenreich

De hoofdrollen in Fair Play zijn weggelegd voor Phoebe Dynevor (Bridgerton) en Alden Ehrenreich (Solo: A Star Wars Story, Oppenheimer). Daarnaast maken ook Eddie Marsan (V for Vendetta), Sebastian de Souza (The Borgias), Rich Sommer (Mad Men) en Geraldine Somerville (Harry Potter) deel uit van de cast.

De regie is in handen Chloe Domont, die haar filmdebuut maakt. In het verleden regisseerde ze ook al afleveringen van onder andere Ballers en Suits. De dreigende toon in de trailer van Fair Play doet alvast het beste vermoeden voor haar debuut.

Bekijk hier de trailer van Fair Play:

Fair Play is vanaf vrijdag 13 oktober te zien op Netflix.

Meer
Lees meer...