‘Fatal Seduction’: Netflix deelt trailer van Volume 2

Netflix’ nieuwste hit Fatal Seduction keert binnenkort terug met het tweede deel van het eerste seizoen. In zeven nieuwe afleveringen krijgen we vanaf 4 augustus nog meer spanning én nog meer seks te zien. Volume 2 kreeg zojuist een eerste trailer.

Erotische thrillers hebben Netflix de laatste jaren al veel successen gebracht. Halverwege 2020, aan het begin van de coronapandemie, was er het onverwachte succes van de Poolse film 365 Days. Ondanks veel kritiek werd dat namelijk een van de best bekeken films ooit van Netflix. Hetzelfde gebeurde met de vervolgen 365 Days: This Day en The Next 365 Days, die in 2022 uitkwamen. Ondertussen had Netflix ook een hit te pakken met de serie Sex/Life, waarvan het tweede seizoen enkele maanden terug verscheen. Daarnaast zijn er langs Spaanstalige kant ook nog de films van Through My Window en de nieuwe serie Perfil Falso.

Fatal Seduction

Begin deze maand was er dan Fatal Seduction, een Zuid-Afrikaanse remake van het Mexicaanse Oscuro Deseo, dat ook op Netflix te bekijken is. Die reeks bleek meteen een enorm succes en is al twee weken één van de best bekenden series op Netflix. Ook in ons land stond Fatal Seduction enige tijd op de eerste plaats in de Trending-lijst. Momenteel zijn er op Netflix nog maar zeven afleveringen te bekijken van de reeks, vanaf 4 augustus kan je de volgende zeven afleveringen van het eerste seizoen streamen.

In Fatal Seduction volgen we Nandi (Kgomotso Christopher) die samen met haar vriendin Brenda (Lunathi Mampofu) een weekend weg gaat. Terwijl haar echtgenoot Leonard (Thapelo Mokoena) thuis zit, ontmoet Nandi de jonge verleider Jacob (Prins Grootboom). Die wakkert bij Nandi passie aan en zorgt ervoor dat ze begint te twijfelen aan iedereen die dicht bij haar staat. Hun verboden liefde zorgt er ook voor dat geheimen uit het verleden aan de oppervlakte komen.

Bekijk hier de trailer van Fatal Seduction Volume 2:

Fatal Seduction Volume 1 is nu te bekijken op Netflix, Volume 2 volgt op vrijdag 4 augustus.

Zoek je in tussentijd iets anders om te kijken? Check hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...