Wat is er aan de hand met Gabbie Hanna? Fans ongerust na stortvloed aan onsamenhangende TikToks

Fans en zelfs tegenstanders van Gabbie Hanna (31) maken zich zorgen over de internetpersoonlijkheid. De afgelopen dagen deelde Gabbie een stortvloed aan TikToks. Het ging daarbij om meer dan 100 video’s in amper een paar uur tijd. In de video’s sprak Gabbie over allerlei onsamenhangende dingen en ging ze door verschillende drastische moodswings.

Het lijkt niet goed te gaan met Gabbie Hanna. De afgelopen twee dagen deelde ze meer dan 100 TikToks. In de video’s praat ze tegen de camera waarbij ze soms in huilen uitbarst en op andere momentjes juist heel vrolijk en enthousiast overkomt.

Manische periode

Volgens velen zijn de video’s van Gabbie Hanna het bewijs dat haar mentale problemen opnieuw de kop opsteken. Gabbie was in het verleden al open over haar mentale problemen. Daarbij liet ze weten dat ze lijdt aan een bipolaire stoornis. Die stoornis uit zich in depressieve periodes afgewisseld met energieke periodes, ook manische periodes genoemd. Veel mensen vermoeden dat Gabbie Hanna op dit moment door zo’n manische periode gaat.

Zo zijn er video’s waarin ze zegt dat ze de wedergeboorte van Jezus is, begint ze in andere video’s te dansen of vertelt ze over trauma’s uit haar jeugd. In totaal gaat het om meer dan 100 video’s waarin Gabbie snel van onderwerp veranderd en soms volledig verward overkomt.

@gabbiehanna Bipolar ||, diagnosed @ 30 #bipolar2 #bipolar #latediagnosis #mentalhealth #isoldmysoul #hypomanic #hypomania #manic #manicdepressive ♬ original sound – Trauma Queen

Nick

Tegen het einde van de video’s verschijnt er plots een man aan het huis van Gabbie. Hij vraagt of hij haar toilet kan gebruiken en Gabbie laat hem binnen. In latere video’s komen we te weten dat hij Nick heet en dat hij Gabbie niet kent. In een van de video’s zien we zo hoe Hanna haar stem verheft en hem vraagt om haar huis te verlaten.

Later ging Nick live op TikTok en vertelde hij dat hij de video’s van Gabbie Hanna had gezien en vervolgens haar adres had opgezocht. Hij besloot om haar te bezoeken om haar zo te “helpen”.

@gabbiehanna

♬ original sound – Trauma Queen
@gabbiehanna

♬ original sound – Trauma Queen

Politie

In een van de video’s vertelt Gabbie Hanna dat de politie op bezoek kwam om te kijken of ze een gevaar voor zichzelf of anderen was. Na een gesprek zouden de agenten geoordeeld hebben dat ze “geen gevaar vormt voor zichzelf of anderen”. Daardoor werd ze niet meegenomen en mocht ze gewoon thuisblijven. Dat nieuws werd ook bevestigd aan TMZ door bronnen van de LAPD.

Zowel Gabbie als TMZ lieten daarbij ook weten dat de agenten wel nog een psychologisch onderzoeksteam zouden sturen voor een verder onderzoek. Ondertussen heeft ze al bijna 24 uur geen nieuwe video’s gepost.

@gabbiehanna Replying to @Hannah Naomi ♬ original sound – Trauma Queen

Gabbie Hanna

In het verleden kwam Gabbie Hanna al meermaals in opspraak. Zo had ze verschillende publieke ruzies met andere YouTubers. Ze probeerde die in een reeks video’s uit te klaren, maar die hadden vooral een averechts effect.

Sindsdien is Gabbie niet meer te vinden op YouTube, maar wel op TikTok. En ook daar kwam ze al onder vuur te liggen. In een video gaf ze zo “tips tegen depressies”. Ze zei daarbij dat mensen met een depressie gewoon een hobby moeten nemen. Daarbij gaf ze verschillende dure hobby’s als voorbeeld. Toen mensen erop wezen dat niet iedereen zich dat kan veroorloven, reageerde Gabbie defensief.

Meer
Lees meer...