‘Ginny & Georgia’ seizoen 2 nu te zien op Netflix

De fans van de Netflixserie Ginny & Georgia kunnen vanaf vandaag eindelijk het vervolg op hun favoriete reeks zien. De serie was voor het eerst te zien in 2021, maar op het tweede deel was het dus bijna twee jaar wachten. Het tweede seizoen bevat, net zoals het eerste, tien afleveringen.

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar vandaag, op 5 januari, dropt Netflix het tweede seizoen van Ginny & Georgia. De reeks is al sinds zijn eerste seizoen enorm populair en stond na de release meteen op nummer één in 87 landen. Binnen een paar weken zien we of seizoen 2 het even goed zal doen.

Ginny & Georgia

In het moeder- en dochterdrama Ginny & Georgia speelt Antonia Gentry de hoofdrol als de angstige en onhandige vijftienjarige Ginny Miller. Zij heeft vaak het gevoel dat ze zich niet kan meten met haar dertigjarige moeder, de onweerstaanbare Georgia Miller (Brianne Howey).

Nadat ze voortdurend verhuizend opgroeide, probeert Georgia zich wanhopig te settelen in het pittoreske New England en haar familie iets te geven dat ze nooit heeft gehad … een normaal leven. Maar het verleden van Georgia achtervolgt hen en bedreigt de nieuwe start van haar en haar familie.

Tweede seizoen

Het nieuwe seizoen zal verdergaan op de cliffhanger uit seizoen 1. Daarin kwam Ginny te weten dat Georgia haar stiefvader Kenny heeft vermoord om haar te beschermen. Dat zal zonder twijfel een diepe indruk op haar nalaten en de relatie tussen de twee enorm beïnvloeden.

In de eerste trailer zien we alvast hoe Ginny op zoek gaat naar de waarheid. Daarvoor gaat ze op bezoek bij haar vader en enkele van Georgia’s andere exen. Die vertellen haar dat Georgia niet de persoon is die zij denkt dat ze is. Ze kan namelijk nogal gevaarlijk uit de hoek kan komen.

Bekijk de trailer van Ginny & Georgia seizoen 2 hier:

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...