‘Ginny & Georgia’ krijgt er nog twee nieuwe seizoenen bij

Het is nog lang niet gedaan met de Netflixreeks Ginny & Georgia. De streamingdienst heeft namelijk bekendgemaakt dat er nog zeker twee seizoenen aankomen. De reeks telt er op dit moment al twee en kon vooral bij het laatste seizoen op heel wat positieve reacties rekenen. Het is opvallend dat Netflix meteen aan twee nieuwe seizoenen werkt, terwijl andere series verdwijnen.

Begin dit jaar kwam Netflix met het langverwachte tweede seizoen van de dramareeks Ginny & Georgia. Het eerste seizoen dateerde namelijk al van 2021, wat betekende dat de fans bijna twee jaar moesten wachten op het vervolg. Maar het wachten bleek het waard te zijn, want het tweede seizoen brak potten en kon overal op positieve reviews en reacties rekenen. Toch was er nog geen sprake van een vervolg. Tot nu, want Netflix maakte bekend dat de reeks niet één maar twee nieuwe seizoenen zal krijgen.

Ginny & Georgia

In het moeder- en dochterdrama Ginny & Georgia speelt Antonia Gentry de hoofdrol als de angstige en onhandige vijftienjarige Ginny Miller. Zij heeft vaak het gevoel dat ze zich niet kan meten met haar dertigjarige moeder, de onweerstaanbare Georgia Miller (Brianne Howey).

Nadat ze voortdurend verhuizend opgroeide, probeert Georgia zich wanhopig te settelen in het pittoreske New England en haar familie iets te geven dat ze nooit heeft gehad … een normaal leven. Maar het verleden van Georgia achtervolgt hen en bedreigt de nieuwe start van haar en haar familie. Uiteindelijk komt ook de relatie tussen Ginny en Georgia in gevaar wanneer Ginny komt te weten dat Georgia een moord op haar geweten heeft.

Derde en vierde seizoen

Om de cliffhanger van het tweede seizoen op te lossen, heeft Netflix nu dus eindelijk beslist om de reeks een vervolg te geven. En dat komt er niet in de vorm van één seizoen, maar wel van twee. Zo zal Ginny & Georgia uiteindelijk vier seizoenen tellen. Dat is ook meteen het aantal dat de showrunners voor aanvang van de serie in gedachten hadden. De kans is dus groot dat het vierde het laatste zal zijn.

(Her)bekijk hier de trailer van Ginny & Georgia seizoen 2:

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...