‘I Am Groot’ komt deze zomer al naar Disney+

Goed nieuws voor de fans van Guardians of the Galaxy en het personage Groot. Het boompje krijgt namelijk deze zomer zijn eigen serie op Disney+. Disney maakte gisteren bekend dat I Am Groot vanaf 10 augustus volledig te zien zal zijn op het streamingplatform.

Deze zomer komt Groot naar jullie huiskamers. Het populaire personage uit de Guardians of The Galaxy-films krijgt namelijk zijn eigen serie: I Am Groot. Die serie bestaat uit vijf korte verhalen van het personage en komen alle vijf op 10 augustus op Disney+.

I Am Groot

Marvel heeft in de zomer heel wat in petto voor de fans. Deze maand verschijnt de serie Ms. Marvel op Disney+, in juli komt Thor: Love and Thunder naar de bioscoop en in augustus komen er maar liefst twee nieuwe series: She-Hulk en I Am Groot. De releasedatum van die laatste werd net bekendgemaakt. Op 10 augustus zullen fans vijf korte verhalen van het populaire personage Groot kunnen zien. Dat personage maakt al sinds 2014 deel uit van het Marvel Cinematic Universe, na zijn intrede in Guardians of The Galaxy.

In een mum van tijd werd Groot een van de populairste personages binnen Marvel. Vooral na Guardians of the Galaxy Vol. 2 wist iedereen wie het boompje was. Zijn dansje op het nummer Mr. Blue Sky ging namelijk viraal op het internet. Genoeg redenen voor Marvel Studios om dus meer met het personage te doen. En dat deden ze nu in de vorm van een miniserie. Alle vijf de afleveringen zullen op woensdag 10 augustus verschijnen.

Vin Diesel

De stem van Groot wordt in I Am Groot net als in de films ingesproken door acteur Vin Diesel. Al valt te betwijfelen of de acteur deze keer wel een bezoekje bracht aan de set. Eerder is namelijk al bekendgemaakt dat zowel hij als Bradley Cooper, die de stem van Rocket doet, nog nooit eerder op een Marvelset aanwezig zijn geweest. De acteurs spreken enkel de stem in in de studio.

Bekijk de poster van I Am Groot hier:

I Am Groot verschijnt op 10 augustus op Disney+. Nog geen abonnement? No worriesKlik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...