Kinepolis organiseert ‘Dune’-marathon voor release ‘Dune: Part Two’

Kinepolis heeft een evenement aangekondigd om de release van Dune: Part Two te vieren. Het gaat om een marathon waarbij de eerste film meteen voor de tweede vertoond zal worden. Perfect dus voor wie nog een opfrissing nodig heeft of gewoon volledig in de Dune-sfeer ondergedompeld wil worden.

Op woensdag 28 februari verschijnt de film Dune: Part Two eindelijk in de zalen. De film zal het vervolg vormen op Dune die in oktober 2021 verscheen en een groot succes werd. Dune is geregisseerd door Dennis Villeneuve en was het eerste deel uit wat een hele saga belooft te worden. In de eerste film maakten we kennis met de personages en nu zullen we in Dune: Part Two zien hoe het verder gaat met Paul Atreides (Timothée Chalamet), Chani (Zendaya) en co. Fans hebben meer dan twee jaar moeten wachten op de release van deze film dus pakt Kinepolis groots uit.

Dune-marathon

Kinepolis zal op drie dagen een Dune-marathon organiseren. De eerste marathon zal plaatsvinden op dinsdag 27 februari en vormt dus een avant-première. Deze screening zal doorgaan op IMAX en Laser ULTRA-kwaliteit. De deuren gaan open om 17.45 uur en de eerste film start om 18 uur. Vervolgens wordt Dune: Part Two getoond vanaf 20.55 uur, waardoor het evenement nét voor middernacht voorbij zal zijn.

Wie er niet bij kan zijn op dinsdag, kan ook in het weekend genieten van de marathon. Op zaterdag 2 én zondag 3 maart zullen de twee films nog eens aansluitend vertoond worden. Op zaterdag start het evenement om 19 uur en op zondag om 17 uur.

Een ticket voor de marathon in avant-première kost 30,95 euro (29,95 euro kortingstarief en 27,45 euro voor studenten) voor IMAX (enkel in Brussel). Voor Laser ULTRA (in alle andere filialen van Kinepolis) betaal je op dinsdag 28,95 euro (27,95 euro kortingstarief en 25,45 euro voor studenten). In het weekend betaal je 25,75 euro (24,75 euro kortingstarief en 22,25 euro voor studenten). Deze prijs is inclusief “snacks, drinks en goodies”.

Bekijk hier nog eens de trailer voor Dune: Part Two:

Dune: Part Two verschijnt op woensdag 28 februari 2024 in de Belgische zalen.

Meer
Lees meer...