Kinepolis organiseert ‘Harry Potter’-marathon van 24 uur

Fans van Harry Potter moeten op zaterdag 29 en zondag 30 april in Kinepolis zijn. Want daar zullen alle acht films uit de reeks na elkaar vertoond worden. In totaal zal het om een marathon van iets meer dan 24 uur gaan, met uiteraard de nodige pauzes tussendoor.

Wie alle films van Harry Potter nog eens op het grote scherm wil zien, moet binnenkort bij Kinepolis zijn. De cinemaketen organiseert volgende maand namelijk een Harry Potter-marathon. Daarbij zullen alle acht films uit de reeks aaneensluitend getoond worden, goed voor 24 uur cinemaplezier.

Harry Potter-marathon

Elke fan van Harry Potter heeft waarschijnlijk alle acht films uit de reeks al (meermaals) bekeken. Maar wie de films nog eens op het grote scherm wil zien, kan dat binnenkort doen bij Kinepolis. In alle filialen van de cinemaketen kan je naar een Harry Potter-marathon kijken.

De deuren van Kinepolis openen om 10 uur ’s morgens op zaterdag 29 april en om 10.30 is het tijd voor de eerste film, Harry Potter and the Philosopher’s Stone. Meer dan 21 uur later wordt de laatste film uit de reeks, Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2, gestart. Het einde van de marathon staat gepland voor 10.10 uur op zondag 30 april. Tussen elke film zit er een pauze van 25 tot 45 minuten. In die pauzes voorziet Kinepolis drank en snacks en op het einde van de marathon krijg je ook een goodiebag mee naar huis.

Tickets

Tickets zijn vanaf nu te koop via de website van Kinepolis. Een standaardticket kost 59,99 euro. Studenten met een Kinepolis Student Card betalen 52 euro en voor leden van de Kinepolis Movie Club kost de volledige marathon 56,65 euro. Voor die prijs krijg je dus de acht volledige films van Harry Potter te zien.

Bekijk hier een teaser voor het evenement:

Meer
Lees meer...