‘Liefde voor Muziek’: Deze songs van Davina Michelle worden gecoverd in de zevende aflevering

Vanavond is het tijd voor de laatste aflevering van Liefde voor Muziek. Daarin wordt de Nederlandse zangeres Davina Michelle geëerd door de andere artiesten. In september komt iedereen nog eens samen voor Liefde voor Muziek LIVE in de Antwerpse Lotto Arena.

Camille Dhont, Suzan & Freek, Margriet Hermans, 2 Fabiola, Koen Buyse en Ozark Henry hebben allemaal al centraal gestaan in een aflevering van Liefde Voor Muziek dit seizoen. Vandaag is het aan de allerlaatste, namelijk Davina Michelle. Zij is vooral bekend door haar songs Duurt Te Lang en Hoe Het Danst.

Davina Michelle

Davina Michelle werd online opgemerkt door niemand minder dan P!nk. Daarna deed ze mee aan Beste Zangers, de Nederlandse versie van Liefde voor Muziek, waarna ze in een paar jaar tijd uitgroeide tot een van dé namen in de Nederlandse muziekwereld.

2 Fabiola mag vanavond de spits afbijten met het nummer Skyward, wat een enorme hit was bij onze noorderburen. “We wilden een nummer maken dat past op een terrasje in Ibiza”, klinkt het bij Pat Krimson en Loredana. Davina’s bekendste solosong is zonder twijfel Hoe Het Danst, en daar zal Koen Buyse zich aan wagen. Hij maakt er Dance Without Me van.

Ozark Henry kiest dan weer voor het nummer dat Davina speciaal maakte voor het Eurovisiesongfestival in Rotterdam vorig jaar. Hij speelt zijn eigen versie van The Power of Water. Camille gaat voor een Nederlandstalige versie van Better Now, waarmee ze iedereen verrast met de intro.

Margriet Hermans maakt een echte ambianceversie van Beat Me, een song die Davina schreef voor de Grand Prix Formula 1. Als laatste zijn Suzan & Freek aan de beurt. Zij gaan voor een uptempoversie van Given All The Reasons Why. Uiteindelijk sluit Davina haar eigen aflevering af met het lied waarmee het allemaal begon: What About Us van P!nk.

Bekijk de preview hier:

Liefde voor Muziek is vanavond om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...