Liv Tyler na vijftien jaar terug te zien in het Marvel-universum

Vijftien jaar na haar rol in The Incredible Hulk maakt Liv Tyler haar comeback in de Marvel Studios, dat bevestigt The Hollywood Reporter. Tyler heeft zich aangesloten bij de cast van Captain America: New World Order, de vierde film uit de reeks. Ze zal opnieuw de rol van wetenschapper Betty Ross op zich nemen. Ross is de dochter van generaal Thaddeus ‘Thunderbolt’ Ross, die in verschillende films werd gespeeld door William Hurt. Deze rol zal nu worden vertolkt door Harrison Ford.

Vandaag kwam de officiële teaser van Captain America: New World Order uit. Eerder werd de comeback van Liv Tyler al aangekondigd. Zij zal dus na vijftien jaar opnieuw te zien zijn in een film uit het Marvel-universum.

Liv Tyler

Liv Rundgren Tyler (55) is een Amerikaanse actrice die onder andere bekend is van haar rol in Armageddon en de Lord of the Rings-trilogie. In 2008 was ze te zien als Ross in The Incredible Hulk.

In die film speelde ze de liefde van Bruce Banner, toen nog gespeeld door Edward Norton. Toen Edward later werd vervangen door Mark Ruffalo werd het personage van Liv nog wel vernoemd. Maar ze keerde tot nu toe niet meer terug. Vijftien jaar later is het zover, want ze neemt haar rol als Betty Ross opnieuw op.

Bron: Ilya S. Savenok/Getty Images

Captain America: New World Order

Captain America: New World Order is een aankomende Amerikaanse superheldenfilm gebaseerd op het Marvel Comics-personage Sam Wilson/Captain America. Marvel Studios staan in voor de productie en Walt Disney Studios Motion Pictures voor de distributie.

Het is bedoeld als de 34ste film in het Marvel Cinematic Universe (MCU). Ook is het de vierde film in de Captain America filmreeks, en een voortzetting van de Disney+-serie The Falcon and the Winter Soldier (2021). De film is geregisseerd door Julius Onah. Sterren als Anthony Mackie (Sam Wilson/Captain America), Danny Ramirez (Joaquin Torres/Falcon) en Carl Lumbly (Isaiah Bradley) zullen te zien zijn. Ook Tim Blake Nelson (Samuel Sterns/Leader), Shira Haas (Sabra) en Harrison Ford (Thaddeus ‘Thunderbolt’ Ross) spelen mee in de film.

Captain America: New World Order staat gepland voor een release in de Verenigde Staten op 3 mei 2024. In België zal de film al twee dagen vroeger te zien zijn.

Meer
Lees meer...