Left Right
scrollTop top

Snoop Dogg luistert naar ‘Let It Go’ van ‘Frozen’ en gaat viraal


Snoop Dogg
© EPA

Snoop Dogg gaat viraal met een filmpje waarin hij luistert naar Let It Go van Frozen. Hij wil daarmee zijn fans inspireren en een hart onder de riem steken. Het is niet altijd gemakkelijk om in deze hectische tijd rust te vinden. Gelukkig is Snoop Dogg er om een lach op ons gezicht te toveren.

Heel wat bekende artiesten doen er alles aan om de mensen thuis te entertainen vanuit hun eigen kot. Er worden virtuele concerten en singalongs opgezet ten voordele van de strijd tegen het coronavirus. En er wordt ook massaal gevlogd over het leven in lockdown. Maar toch kunnen we ons daar niet echt aan spiegelen. Het leven van een wereldbekende ster ten opzichte van de gewone man in de straat in quarantaine, valt gewoon niet te vergelijken.

Let It Go

Snoop Dogg bracht misschien nog de meest herkenbare situatie in beeld. In een filmpje dat viraal ging op Twitter, zie je de rapper in zijn geparkeerde auto zitten terwijl hij luistert naar Let It Go van de Disney-film Frozen. In de eerste seconden is het een beetje verwarrend, want je ziet Snoop Dogg gewoon staren in de camera terwijl het nummer speelt. Uiteindelijk breekt hij uit in een lachje. Hij vertelt dat hij in de auto moest gaan zitten om naar dit nummer te luisteren. De rapper eindigt met de inspirerende boodschap: “Laat het los, we zullen binnenkort weer buiten zijn.”

De video ging de hele wereld rond en fans waren oprecht geraakt. We hebben allemaal wel eens een momentje nodig alleen in de auto met wat goede muziek en dan is het eens fijn om een eerlijke en eenvoudige situatie te zien van een wereldberoemde ster. Al hadden we niet direct in Snoop Dogg zo’n grote Frozen-fan gezien. Hoe dan ook, we hopen snel weer meer video’s van hem te zien!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  112.547.616
 • Aantal
  doden
  2.497.865
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  760.809
 • Aantal
  doden
  21.988