Spannende Spaanse Netflixserie ‘Iron Reign’, met Denver uit ‘La Casa de Papel’, krijgt trailer

Netflix komt volgende maand met een nieuwe razend spannende Spaanse serie. Het gaat om de reeks Iron Reign – of Mano de hierro – die zich afspeelt in het drugsmilieu in de haven van de Spaanse stad Barcelona. Bij de cast merken we met Jaime Lorente, Denver uit La Casa de Papel, alvast een bekend gezicht op.

Dat Netflix zich al eens graag bezighoudt met Spaanstalige projecten is al lang geen verrassing meer. Na de successeries La Casa de Papel en Élite zet de streamingdienst namelijk regelmatig in op Spaanstalige content. De nieuwste titel in dat rijtje is Iron Reign, een serie die zojuist een veelbelovende trailer kreeg.

Drugshandel

Iron Reign speelt zich af in Barcelona, een havenstad die 6.000 containers per dag krijgt te verwerken. Met zo’n 30.000 cocaïne per jaar is het een van de belangrijkste toegangswegen tot Europa in de zeer lucratieve drugshandel.

In die wereld heeft Joaquin Manchado heel wat macht. Hij is eigenaar van de hoofdterminal in de haven van Barcelona en dus heeft iedereen de steun van hem en zijn crimineel netwerk nodig om iets illegaal het land binnen te smokkelen. Dat gaat lang goed tot er ineens een belangrijke lading cocaïne verdwijnt en er zich een meedogenloze oorlog ontketent vol moorden en wraakacties.

Cast

De rol van Joaquín Manchado wordt gespeeld door Eduard Fernández (Smoke & Mirrors). De cast in Iron Reign bestaat verder ook nog uit onder andere Chino Darín (Argentina, 1985), Jaime Lorente (La Casa de Papel), Natalia de Molina (Food and Shelter), Sergi López (Pan’s Labyrinth), Enric Auquer (Sky Rojo), Daniel Grao (HIT), Salva Reina (Malaka), Cosimo Fusco (Angels & Demons), Ana Torrent (Close Your Eyes), Roberto Mateos (Santa Diabla) en Melina Matthews (Warrior Nun).

Bekijk hier de trailer van Iron Reign:

Iron Reign is te bekijken op Netflix vanaf vrijdag 15 maart.

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...