Taiwanese leraar geeft wiskundelessen op Pornhub: “Waar m’n doelpubliek zit”

Chang Hsu, een Taiwanese wiskundeleraar, deelt z’n lessen via Pornhub. Dat doet hij naar eigen zeggen omdat zijn doelpubliek – mannelijke studenten – daar te vinden is. Het account is een klein succes te noemen want Chang heeft 6.900 volgers op zijn Pornhub, waarop hij altijd volledig gekleed te zien is.

De laatste plaats waar je lessen wiskunde zou verwachten, is waarschijnlijk Pornhub. Maar toch is er een account waar je je wiskundeknobbel kan bijwerken. De Taiwanese wiskundeleraar Chang Hsu deelt via het platform namelijk lessen.

Wiskunde op Pornhub

Chang Hsu, die op Pornhub luistert naar de naam ‘changhsumath666′, maakt heel bijzondere video’s op Pornhub. Hij legt er namelijk wiskunde uit in verschillende video’s. Zijn account telt op dit moment 226 video’s en in geen enkele is hij naakt te zien.

De video’s van Chang duren zo’n 40 minuten en werden in totaal al meer dan 1,9 miljoen keer bekeken. In een interview met het Taiwanese medium Focus Taiwan legt Chang uit dat hij, door de video’s te delen op Pornhub, nieuwe studenten wilde ronselen. “Ik vroeg mezelf af waar ik m’n doelpubliek – mannelijke studenten – kon bereiken en het antwoord sprak voor zich: pornowebsites.” En dat was niet zonder succes. “De markt voor online lessen is heel competitief en ik kan nu zo’n 1.000 nieuwe studenten per jaar vinden, tegenover het gemiddelde van 100 dat de meeste lesgevers krijgen per jaar.” In het interview legt Chang ook uit dat hij ook video’s wilde posten op andere platforms, zoals XVideos en NXNN, maar daar werd hij geweigerd omdat hij al z’n kleren aanhield in z’n video’s.

Z’n video’s vallen ook in de smaak bij andere Pornhub-gebruikers. Die laten comments na als: “Ik heb geen idee wat er aan de hand is, maar ik heb respect voor de moeite die deze man doet om mensen wiskunde te leren” en “Mijn professor zou dit geweldig vinden. Ik ga hem deze website aanraden.”

Meer
Lees meer...