‘The Garfield Movie’, met Chris Pratt als de beroemde kat, krijgt nieuwe trailer

Garfield komt binnenkort naar het grote scherm. De beroemde lasagne-etende kat krijgt namelijk zijn eigen film The Garfield Movie. Daarin gaat de luie kat op een onverwachts en hilarisch avontuur.

Het zijn drukke tijden voor Chris Pratt. Zo kregen we hem vorig jaar te zien als Star-Lord in de derde en laatste Guardians of the Galaxy-film. Die rol herneemt hij overigens waarschijnlijk in de toekomst, want er zou een spin-off komen over zijn personage. Daarnaast verzorgde Chris Pratt ook de stem van Mario in The Super Mario Bros. Movie. Op die beslissing kwam aanvankelijk kritiek, maar ondertussen zijn er steeds meer geruchten over een vervolg.

Chris Pratt

Maar eerst is het tijd voor Chris Pratt als Garfield. De acteur verzorgt namelijk de stem van de iconische kat in de film The Garfield Movie, die je vanaf 2 mei 2024 kan bekijken in de cinema.

Ook de rest van de stemmencast in die film bestaat uit heel grote namen. Zo verzorgt Samuel L. Jackson de stem van Vic, de vader van Garfield. Daarnaast horen we ook onder andere Nicholas Hoult (The Menu), Ving Rhames (Mission: Impossible), Cecily Strong (Saturday Night Live), Hannah Waddingham (Ted Lasso), Brett Goldstein (Ted Lasso), Bowen Yang (Saturday Night Live) en Harvey Guillén (What We Do in the Shadows). Verder is er ook een opvallende gastrol voor Snoop Dogg … als kat.

Garfield

In The Garfield Movie krijgen we de bekende, luie kat te zien in een andere omgeving dan we gewoon zijn. Garfield wordt namelijk ontvoerd samen met zijn huisgenoot, de hond Odie. Beiden moeten Vic, de vader van Garfield waarmee hij al jaren geen contact meer heeft, helpen bij een gevaarlijke missie.

Bekijk hier de trailer van The Garfield Movie:

The Garfield Movie komt woensdag 22 mei in de cinema.

Meer
Lees meer...