‘The Witcher’ seizoen 2: Netflix kondigt 7 nieuwe castleden aan, waaronder ‘Bridgerton’-actrice Adjoa Andoh

The Witcher seizoen 2 komt steeds dichterbij. Dat heeft Netflix nog maar eens bevestigd door zeven nieuwe castleden én hun rollen op de wereld los te laten. Het gaat om zeven acteurs en actrices die aan de zijde van Henry Cavill (Geralt), Anya Chalotra (Yennefer) en Freya Allen (Ciri) te zien zullen zijn.

Netflix kwam eind 2019 op de proppen met The Witcher. Heel wat mensen noemden de reeks “Netflix’ antwoord op Game of Thrones“. Het is dan ook niet onlogisch dat de streamingreus The Witcher meer dan één seizoen wil geven. Het tweede seizoen van de reeks is al meer dan een jaar geleden aangekondigd, en komt nu steeds dichterbij.

Wanneer The Witcher seizoen 2 precies op Netflix zal verschijnen, is nog steeds niet bekend. Maar de opnames van de nieuwe afleveringen zijn wel al bezig. Hoofdrolspeler Henry Cavill (Geralt of Rivia) is zelfs al gewond geraakt op de set. Gelukkig waren z’n verwondingen niet al te erg, en konden de opnames snel hervat worden.

Game of Thrones– en Killing Eve-acteurs

De voorbije maanden zijn mondjesmaat verschillende acteurs uit het tweede seizoen van The Witcher bekendgeraakt. Het gaat onder andere op Game of Thrones-acteur Kristofer Hivju (Tormund in de HBO-reeks). Hij kruipt in de huid van Nivellen.

Daarnaast zal ook Kim Bodnia in The Witcher seizoen 2 meespelen. Hem kan je kennen uit topseries als Killing Eve en The Bridge. Bodnia zal in The Witcher de rol van Vesemir op zich nemen. Uiteraard zullen naast die drie mannen ook de legendarische Yennefer (Anya Chalotra) en Ciri (Freya Allen) in het tweede seizoen van de reeks te zien zijn.

Zeven nieuwe castleden

Maar daar eindigt de castinglijst (uiteraard) niet. Netflix heeft namelijk net zeven nieuwe namen op ons losgelaten en vermeldde daar ook bij welke rol ze in The Witcher zullen vertolken. Het gaat om drie vrouwen en vier mannen, en dat zijn opnieuw niet de minste.

Zo speelt Bridgerton-actrice Adjoa Andoh (Lady Danbury) de rol van Nenneke. Ook Chris Fulton was (kort) in Bridgerton te zien. In The Witcher vertolkt ie Rience. Cassie Clare speelt Philippa Eilhart. Liz Carr (Silent Witness) kruipt in de huid van Fenn. Graham McTavish (Castlevania) speelt Dijkstra, Kevin Doyle (Dowton Abbey) zal te zien zijn als Ba’lian, en Simon Callow (Outlander) als Codringher.

Wanneer The Witcher seizoen 2 precies verschijnt, is nog niet bekend. Het gat vullen tot dan? Dit zijn de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...