Tickets voor ‘BTS: Yet To Come in Cinemas’ zijn nu te koop bij Kinepolis

Hoewel BTS de komende tijd niet meer samen zal kunnen optreden door hun verplichte legerdienst, kunnen fans wél nog steeds een concert van de groep meepikken. BTS: Yet To Come in Cinemas brengt namelijk het concert van BTS in Busan in oktober 2022 naar filmzalen over de hele wereld. En de tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Van woensdag 1 februari 2023 tot en met zaterdag 4 februari 2023 kan je in de cinema gaan kijken naar het concert ‘Yet To Come in Busan’ van BTS. Voor vier dagen zal een speciale opname van het concert getoond worden in zalen over de hele wereld, waaronder ook België. En de ticketverkoop voor de vertoningen in ons land is vandaag van start gegaan.

BTS: Yet To Come in Cinemas

Op zaterdag 15 oktober gaf BTS een grootschalig optreden in Busan in Zuid-Korea. Dat concert had als doel om de stad te promoten in de campagne om de Wereldexpo van 2030 binnen te halen. Als officiële ambassadeur gaf BTS toen een gratis optreden. Het optreden werd ook volledig gratis gelivestreamd over de hele wereld. In totaal keken zo’n 50 miljoen fans naar het optreden via die stream. Door die enorme interesse liep de stream dan ook geregeld vast. Maar alle fans kunnen nu naar een betere opname gaan kijken in de cinema.

In België zal de film te zien zijn in de filialen van Kinepolis in Antwerpen, Braine, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Luik en Oostende. In Antwerpen kan je de concertfilm bekijken in ScreenX, dus op drie schermen die in een hoek staan, waardoor je meer in de film zit. In Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt en Luik kan je de film in 4DX zien. Daarbij zal je ervaring ondersteund worden met trillende zetels, geuren, wind en water. Overal zal de film ook te zien zijn in gewone 2D.

Tickets voor BTS: Yet To Come in Cinemas zijn vanaf nu te koop via de website van Kinepolis.

Meer
Lees meer...