Vijf leden van LOONA zullen nieuwe groep vormen

HyunJin, YeoJin, ViVi, Go Won en HyeJu, die tot voor kort deel uitmaakten van de K-popgroep LOONA, zullen samen een nieuwe groep vormen. Recent verlieten alle leden het agentschap BlockBerryCreative en zochten ze nieuwe oorden op. HyunJin, YeoJin, ViVi, Go Won en HyeJu sloten zich allemaal aan bij het nieuwe agentschap CTDENM en zullen daar hun nieuwe debuut maken als Loossemble.

Er is de afgelopen maanden heel wat te doen geweest rond de K-popgroep LOONA. Eind vorig jaar kwam het plotse nieuws dat Chuu uit de groep werd gezet. Vervolgens trokken de andere elf leden naar de rechter tegen hun agentschap BlockBerryCreative. Na enkele maanden wisten ze allemaal hun gelijk te halen. Daardoor werd hun contract bij het agentschap tenietgedaan en konden ze het agentschap verlaten. Ondertussen vonden alle leden een nieuwe thuis en vijf van hen zullen samen verdergaan.

Loossemble

Sinds hun vertrek bij BlockBerryCreative tekenden HyunJin, YeoJin, ViVi, Go Won en HyeJu allemaal een contract bij het agentschap CTDENM. Het gaat om een gloednieuw agentschap dat werd opgericht door Yoon Do-yeon, die eerder actief was bij BlockBerryCreative en dus geen vreemde is voor de vijf voormalige leden van LOONA.

De nieuwe groep kreeg de naam Loossemble. Die naam is een combinatie van “LOONA” en “assemble”. Loossemble werd meteen voorgesteld in nieuwe groeps- en individuele foto’s. Voorlopig is het nog niet geweten wanneer de nieuwe groep haar debuut zal maken.

Loossemble is niet de enige groep met leden die eerder deel uitmaakten van LOONA. Enkele weken geleden verscheen zo ‘Version Up’, de nieuwe EP van Odd Eye Circle met Kim Lip, JinSoul en Choerry. Deze subunit bestond al toen LOONA nog actief was onder BlockBerryCreative, maar is nu terug omdat de drie leden nu samen bij het agentschap Modhaus zitten. Ook HeeJin en HaSeul van LOONA zitten nu bij het agentschap Modhaus. HeeJin zal daarbij binnenkort haar solodebuut maken. Er zijn nog geen concrete plannen over HaSeul.

Meer
Lees meer...