‘Wednesday’: Actrice Jenna Ortega ging niet akkoord met deze verhaallijn

De nieuwste revelatie van dit moment is misschien wel Jenna Ortega. De 20-jarige actrice is te zien in de nieuwe Netflixserie Wednesday, waarmee ze al twee weken de wereld verovert. Haar populariteit betekent natuurlijk ook veel interviews, en dat is iets waar Ortega al eens opmerkelijke uitspraken durft te doen. Zo ook over haar eigen love interests in de show.

Twee weken geleden kwam de serie Wednesday op Netflix. De reeks is een enorm succes en is nu al op weg om misschien wel de meest bekeken Engelstalige serie op Netflix te worden. Al moet het daarvoor eerst nog Stranger Things en DAHMER voorbijsteken.

De serie betekent ook de grote doorbraak voor actrice Jenna Ortega, die schittert in de hoofdrol. Voor de rol van Wednesday leerde ze cello spelen én probeerde ze vooral zo weinig mogelijk te knipperen. Maar toch was er één ding waar de actrice niet meteen mee akkoord ging: namelijk de verhaallijn rond haar verliefdheid.

Wednesday

Wednesday gaat over Wednesday Addams (Jenna Ortega), de zestienjarige dochter uit de bekende Addams Family. Zij komt op de Nevermore Academy terecht, waar ze haar paranormale krachten onder controle probeert te krijgen.

Daar leert ze ook verschillende andere jongeren kennen, waaronder Tyler (Hunter Doohan) en Xavier (Percy Hynes White). Die twee proberen elkaar af te troeven en de aandacht van Wednesday te trekken. Zo komt de jonge Addams-telg dus ongewild in een driehoeksrelatie terecht.

“Ik was er tegen”

Die verhaallijn was zonder twijfel de minst favoriete van actrice Jenna Ortega. Dat vertelt ze in een recent interview met Etalk. “Ik moest het accepteren”, vertelt Ortega wanneer haar gevraagd werd over de driehoeksrelatie. “Wednesday zou gewoon nooit echt in zo’n situatie zou terechtkomen. Ik ben altijd een beetje tegen het idee geweest, maar na Tyler ben ik er zeker van dat Wednesday een tijdje afstand zal nemen van jongens.”

Sommige fans hopen alvast dat Wednesday niet met een jongen eindigt. Op sociale media worden namelijk heel wat theorieën rond een relatie tussen Wednesday en Enid (Emma Myers). Of die theorie ook werkelijkheid zal worden, zullen we zien in een potentieel tweede seizoen.

(Her)bekijk de trailer van Wednesday hier:

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...