Franse Burger King geeft ingrediënten vrij: zo maak je zelf een Quarantaine Whopper

Het zijn zware tijden voor hamburgerliefhebbers. Bijna twee weken geleden kozen burgerrestaurants als McDonald’s, Quick en Burger King om hun restaurants te sluiten in kader van de coronamaatregelen in de horeca. Om hun klanten een hart onder de riem te steken, komt Burger King nu met een alternatief: de Quarantaine Whopper.

Op Twitter postte de Franse tak van het de burgerketen de ingrediëntenlijst van een geïmproviseerde hamburger: de ‘Whopper de la Quarantaine’, een afgeleide van het originele recept.

Volgens de tweet heb je acht dingen nodig voor de bereiding van de Quarantaine Whopper. In volgorde zijn dat: de bovenkant van een hamburgerbroodje, uien, augurken, ketchup, rundgehakt, mayonaise, sla, tomaat en het onderste deel van het broodje.

Later plaatste Burger King ook nog een video waarin het de bereidingswijze van de hamburger uitlegt.

Op sociale media posten al heel wat mensen hun versie van de Quarantaine Whopper. Niets houd jou dus tegen om het zelf ook eens te proberen.

https://twitter.com/ptitemaman71/status/1244554062110101505

SOORTGELIJKE BERICHTEN
Bij welke supermarkten kan je online boodschappen doen tijdens de lockdown?
De wereld zien in 5 gerechten zonder corona grenzen te overschrijden Drastische maatregelen van de regering: Vlamingen in paniek over de frituur

Meer
Lees meer...