K-popgroep ATEEZ komt terug naar Brussel

Geweldig nieuws voor Belgische fans van ATEEZ, want de K-popgroep komt terug naar ons land. Na een succesvolle passage in 2023 zullen ze opnieuw te zien zijn in Brussel. Tickets gaan binnen twee weken in voorverkoop.

ATEEZ zal in februari volgend jaar opnieuw in ons land te zien zijn. De K-popgroep heeft de Europese stops voor zijn ‘Towards the Light: Will to Power’-wereldtournee gelost, waarbij de groep in twaalf steden te zien zal zijn. Brussel is als laatste aan de beurt.

ATEEZ

De K-popgroep ATEEZ maakte z’n debuut in 2018 met het nummer Pirate King. Sindsdien groeide de groep uit tot een van de grootste K-pop boybands in z’n generatie. In februari 2023 stond de groep al eens in een uitverkocht Paleis 12 en nu keert de groep terug naar diezelfde zaal, die ondertussen werd omgedoopt tot ING Arena.

ATEEZ zal te zien zijn in twaalf steden in negen verschillende Europese landen. Lyon (Frankrijk) is op zaterdag 18 januari als eerste aan de beurt. Daarna trekt de groep naar Milaan (Italië) op maandag 20 januari, Zürich (Zwitserland) op donderdag 23 januari, Londen (Verenigd Koninkrijk) op maandag 27 januari, Manchester (Verenigd Koninkrijk) op donderdag 30 januari, Amsterdam (Nederland) op maandag 3 februari, Barcelona (Spanje) op vrijdag 7 februari, Keulen (Duitsland) op dinsdag 11 februari, Kopenhagen (Denemarken) op vrijdag 14 februari, Berlijn (Duitsland) op dinsdag 18 februari, Parijs (Frankrijk) op zaterdag 22 februari en Brussel (België) op dinsdag 25 februari.

De reguliere voorverkoop gaat van start op vrijdag 11 oktober. Wie lid is van de officiële fanclub kan zich nu al registreren om enkele dagen eerder, op dinsdag 8 oktober, al tickets te kunnen proberen bemachtigen.

Bekijk hier de aankondiging van de Europese tour:

Wil je op de hoogte blijven van alles over K-pop? Schrijf je dan in op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...