Nieuwe beelden ‘Ahsoka’ teasen terugkeer Anakin Skywalker

Vanaf volgende week, woensdag 23 augustus, verschijnt Ahsoka op Disney+. Naar die reeks wordt al een tijdje uitgekeken en daarbij deelde Disney ook al heel wat kleine teasers. In de nieuwste teaser krijgen de fans alvast de stem van een oude bekende te horen. Dat zou wel eens het teken kunnen zijn van een terugkeer van Anakin Skywalker.

Het Star Wars-universum verhuisde enkele jaren geleden naar Disney+ met de reeks The Mandalorian. Dat werd meteen een succes en dus volgden er nog veel andere spin-offs. Denk daarbij bijvoorbeeld aan The Book of Bobba FettObi-Wan Kenobi, Andor, Rangers of the New Republic en veel meer.

Binnenkort komt daar ook Ahsoka bij, een reeks over de voormalige Jedi Ahsoka Tano. In een nieuwe teaser zien we hoe ook Anakin Skywalker wel eens een belangrijke rol zou kunnen spelen in de serie.

Ahsoka

Ahsoka is eigenlijk een vervolg op de animatiereeks Star Wars Rebels. In de nieuwe reeks krijgen we dus te zien hoe het Ahsoka Tano (Rosario Dawson) vergaat na de val van de Empire. Daarbij onderzoekt ze een groot gevaar voor het heelal, waarbij ze dringend op zoek moet naar de verdwenen Grand Admiral Thrawn (Lars Mikkelsen) en Ezra Bridger (Eman Esfandi). Daarbij krijgt ze de hulp van enkele oude bekenden.

Maar in de nieuwe teaser gaat het niet om een bekend gezicht, maar wel om een bekende stem. Daarin horen we namelijk hoe Anakin Skywalker (Hayden Christensen) Ahsoka toespreekt. “In deze oorlog zal je veel meer moeten verslaan dan enkel droids. Het is mijn taak om je voor te bereiden. Wees niet bang, vertrouw op je instinct. Ik weet dat je het kan”, horen we hem zeggen.

Of dat ook betekent dat Christensen ook wel degelijk te zien zal zijn in de nieuwe reeks, valt af te wachten.

Bekijk de nieuwe teaser van Ahsoka hier:

Ahsoka verschijnt vanaf 23 augustus op Disney+.

Meer
Lees meer...