‘Ahsoka’: Star Wars-spin-off van Disney+ krijgt nieuwe trailer met aandacht voor belangrijke personages

Disney+ heeft een gloednieuwe trailer gedeeld van Ahsoka. Deze spin-off van Star Wars verschijnt later deze zomer op de streamingdienst en gaat over de voormalige Jedi Ahsoka Tano, gespeeld door Rosario Dawson.

Het Star Wars-universum verhuisde enkele jaren geleden naar Disney+ met de reeks The Mandalorian. Dat werd meteen een succes en dus volgden er nog veel andere spin-offs. Denk daarbij bijvoorbeeld aan The Book of Bobba FettObi-Wan Kenobi, Andor, Rangers of the New Republic en veel meer.

Ahsoka

Aan dat rijtje kan binnenkort ook Ahsoka toegevoegd worden. Die nieuwe reeks is eigenlijk een vervolg op de animatieserie Star Wars Rebels, eveneens van Disney+. Ahsoka draait rond Jedi Ahsoka Tano, die eerder al te zien was in het tweede seizoen van The Mandalorian en was later ook te zien in The Book of Bobba Fett. Disney deelde recent een korte video met die voorgeschiedenis.

In Ahsoka volgen we Ahsoka Tano na de val van de Empire. We krijgen te zien hoe zij een dreigend gevaar voor het kwetsbare heelal onderzoekt. Daarvoor moet ze op zoek naar de verdwenen Grand Admiral Thrawn en Ezra Bridger.

Cast

De hoofdrol in Ahsoka wordt gespeeld door Rosario Dawson (Sin CityDaredevil). Grand Admiral Thrawn wordt dan weer gespeeld door Lars Mikkelsen (BorgenHouse of Cards), terwijl Eman Esfandi (King Richard), de rol van Ezra Bridger op zich neemt.

In de zojuist gedeelde trailer krijgen we drie andere belangrijke personages uitgebreid te zien. Het gaat in de eerste plaats om de recent overleden Ray Stevenson (Thor) als Baylan Skoll, een voormalige Jedi. Daarnaast zien we ook Mary Elizabeth Winstead (Birds of Prey) als Hera Syndulla, zij is een Twi’lek-generaal uit de New Republic. Tot slot is er ook veel aandacht voor Natasha Liu Bordizzo (The Society) als Sabine Wren. Zij is een Mandalorian-strijder en graffitiartiest.

Bekijk hier de nieuwe trailer van Ahsoka:

Ahsoka verschijnt vanaf 23 augustus 2023 op Disney+.

Meer
Lees meer...