Alle afleveringen van ‘Run BTS!’ komen naar YouTube

Opnieuw goed nieuws voor fans van BTS, want alle 156 afleveringen van Run BTS! komen naar YouTube. De afleveringen waren oorspronkelijk te vinden op het Zuid-Koreaanse videoplatform V Live en verhuisden later naar Weverse, maar nu zullen ze dus nog makkelijker te vinden zijn op YouTube.

Hoewel BTS door hun verplichte legerdienst de komende jaren niet als groep van zeven nieuwe muziek zal kunnen uitbrengen, hebben fans toch genoeg om zich mee bezig te houden. We wisten al dat er in de komende maanden nog vier soloalbums zullen verschijnen. Eerder deze week kondigde BTS een nieuwe concerfilm aan die in februari naar de filmzalen komt en nu komt het nieuws dat alle afleveringen van de reeks Run BTS! naar YouTube komen.

Run BTS!

Op 1 augustus 2015 ging de eerste aflevering van Run BTS! in première op het Zuid-Koreaanse videoplatform V Live. Na meer dan zes jaar, waarin bijna wekelijks een nieuwe aflevering verscheen (behalve tijdens periodes waarin BTS nieuwe muziek uitbracht), en 156 afleveringen stopte Run BTS! er in oktober vorig jaar voorlopig mee. Dit jaar kwam de reeks terug voor enkele specials. Dat zijn er ondertussen al drie, die telkens bestaan uit twee delen.

De meeste afleveringen van Run BTS! bestaan uit twee of drie delen. Daarin krijgen de zeven leden van de groep telkens een nieuwe opdracht of uitdaging. Vaak gaat het om wedstrijden waarbij er voor het winnende team een leuke prijs (lees: een rijstkoker of etensbonnen) is en voor de verliezers een opdracht wacht die al dan niet gekozen wordt door het winnende team (dat opvallend vaak ‘Team Kim Seok-jin’ is).

YouTube

De specials van Run BTS!, die dit jaar verschenen, werden ook meteen op YouTube geüpload. Maar de oudere afleveringen waren niet (officieel) te vinden op de videowebsite. Daar komt nu verandering in, want Big Hit Music is begonnen met alle oude afleveringen van Run BTS! te uploaden op YouTube.

Op dit moment zijn de eerste 40 afleveringen van de reeks al te vinden op YouTube. De volgende afleveringen zullen in de komende dagen geüpload worden. Run BTS! bestaat op dit moment uit 156 afleveringen en de zes specials van dit jaar die al te vinden waren op YouTube. Het is nog niet duidelijk wanneer de volgende nieuwe afleveringen zullen verschijnen.

Bekijk hier de allereerste aflevering van Run BTS!:

Stem hier op jouw favoriete K-popnummers van 2022!

Meer
Lees meer...