Alle ‘Twilight’-films staan terug op Netflix

Geweldig nieuws voor fans van de Twilight-filmreeks. De vijf films zijn vanaf vandaag namelijk opnieuw te vinden op Netflix. De films waren eerder al te vinden op de streamingdienst. Maar in januari van dit jaar werden ze allemaal verwijderd uit het aanbod. Tot nu.

Fans van Twilight hebben weer iets te doen tijdens de regenachtige dagen. Netflix heeft namelijk alle films van de reeks terug opgenomen in het aanbod. Alle vijf films, in totaal goed voor meer dan tien uur kijkplezier, zijn vanaf nu dus weer te bekijken via de streamingdienst.

Twilight

De films van Twilight zijn gebaseerd op de boeken van Stephenie Meyer. Die boeken volgen Bella Swan, die verliefd wordt op Edward Cullen. Maar ze ontdekt dat hij niet zomaar een tienerjongen is, maar een 104 jaar oude vampier en dat brengt natuurlijk heel wat problemen met zich mee.

De eerste film, Twilight, verscheen in 2008 en lanceerde hoofdrolspelers Kristen Stewart (Bella Swan) en Robert Pattinson (Edward Cullen). In 2009 was het tijd voor de tweede film in de reeks: The Twilight Saga: New Moon, waarin we voor het eerst kennismaakten met weerwolf Jacob Black, gespeeld door Taylor Lautner. De derde film, The Twilight Saga: Eclipse, verscheen in 2010. Het laatste boek van Stephenie Meyer werd opgesplitst in twee delen. The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 verscheen in 2011 en de laatste film The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2 kwam in 2012 in de zalen.

Het is ondertussen dus al 15 jaar geleden dat de eerste film van de reeks in de zalen verscheen, maar de populariteit bestaat nog steeds. Zo groeide de filmreeks uit tot een cultklassieker, waardoor heel wat mensen waarschijnlijk blij zullen zijn dat ze de films nu (opnieuw) zullen kunnen bekijken via Netflix.

Bekijk hier nog eens de trailer van Twilight:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...