‘Alter Ego’: Nieuwe mysterieuze Vlaamse fictiereeks van Streamz krijgt trailer

Streamz komt volgende maand met een nieuwe Vlaamse fictiereeks. Het gaat om de mysterieuze dramareeks Alter Ego met Ward Kerremans in de hoofdrol, waarna nu een eerste spannende trailer gelost is.

Streamz is al langer dé plaats voor goede Vlaamse fictie en daar komt op 1 december nog een nieuwe titel bij. Alter Ego gaat Gilles, gespeeld door Ward Kerremans (Arcadia) die tijdens zijn jeugd plots zijn vriendin Romy verloor. Jaren later heeft hij dat verlies nog steeds niet verwerkt en dus besluit hij op onderzoek uit te gaan. Dat brengt hem tot bij Salvator, een private bank die veel meer dan dat blijkt te zijn.

Verlossers

Daar ontdekt hij samen met zijn vader Lucas, gespeeld door Wouter Hendrickx (De Twaalf) de verborgen en duistere wereld van de Verlossers, klonen van De Dood. Zij wandelen onopgemerkt tussen de bevolking om hun taak te volbrengen. Die bestaat erin om mensen aan te raken van wie het laatste uur is geslagen. Dat loopt echter verkeerd als een kloon, gespeeld door de relatief onbekende actrice Taeke Nicolaï, haar gedaante verliest als ze Gilles in de ogen kijkt. Daardoor moet ook zij op zoek naar verklaringen en die blijken heel hard samen te lopen met de vragen van Gilles.

Alter Ego bestaat uit acht afleveringen, die allemaal gelijktijdig zullen verschijnen op Streamz op 1 december. De reeks is van de hand van Mathieu Mortelmans (Grond) en Frederike Migom (Binti).

Bekijk hier de trailer van Alter Ego:

Alter Ego is vanaf vrijdag 1 december volledig te bekijken op Streamz.

Meer
Lees meer...