‘Aquaman and the Lost Kingdom’: Jason Momoa keert terug als superheld in eerste teaser

De release van de nieuwste film rond superheld Aquaman komt eindelijk dichterbij. Na meermaals uitgesteld te zijn, krijgen we later deze week dan toch een eerste trailer van Aquaman and the Lost Kingdom. In een teaser daarvoor is er alvast veel aandacht voor hoofdrolspeler Jason Momoa, maar ook voor slechterik Yahya Abdul-Mateen II als David Kane aka Black Manta.

Zeggen dat DC Studios en het DC Extended Universe (DCEU) een succes kan gebruiken, is een understatement. Eind 2022 koos de filmstudio met Peter Safran en James Gunn voor een nieuw leidersduo. Zij gingen met de grove borstel door de plannen van DC.

Vier films die al gepland stonden om in 2023 uit te komen, zijn de enige projecten van de oude leiding die niet afgevoerd werden. Het gaat daarom om Shazam! Fury of the Gods, The Flash, Blue Beetle en Aquaman and the Lost Kingdom. Drie van die vier films zijn al uitgekomen en geen van hen was een succes aan de box office.

Aquaman and the Lost Kingdom

De druk op Aquaman and the Lost Kingdom is dan ook groot. Die film kan gelukkig rekenen op megaster Jason Momoa als superheld Aquaman. In de eerste teaser voor de film ligt de aandacht dan ook vooral op hem. Daarnaast zien we ook Yahya Abdul-Mateen II als Black Manta.

Hij zal in het vervolg op Aquaman uit 2018 namelijk terugkeren om opnieuw de dood van zijn vader te proberen wreken. Deze keer is Black Manta sterker dan ooit met de kracht van de mythische Black Trident. Om hem te verslaan zal Aquaman moeten een alliantie smeden met zijn gevangengenomen broer Orm (Patrick Wilson), de voormalige koning van Atlantis.

Bekijk hier de teaser van Aquaman and the Lost Kingdom:

Aquaman and the Lost Kingdom is vanaf woensdag 18 december te zien in de cinema.

Meer
Lees meer...