Bekijk nu op Netflix de onthullende documentaire ‘Captains of the World’ over het WK 2022 in Qatar

Fans van voetbal kunnen vanaf vandaag terecht op Netflix. Daar staat nu namelijk de zesdelige documentaire Captain of the World. Die gaat over het meest recente wereldkampioenschap voetbal in Qatar en toont nooit gezien beelden van achter de schermen en laat vooraanstaande getuigen aan het woord.

Sportliefhebbers worden de laatste tijd bij Netflix verwend. Denk maar aan de populaire documentaires Formula 1: Drive To SurviveTour de France: UnchainedFull Swing en Break Point. En nu is aan dat steeds langere lijstje sportdocumentaires ook een voetbaldocumentaire toegevoegd. Netflix werkte namelijk samen met FIFA+, de recent opgerichte streamingdienst van de wereldvoetbalbond, voor een documentaire over het WK voetbal in Qatar. Door die samenwerking kon Netflix alles volgen van heel dichtbij en achter de schermen van een van de grootste sportevenementen ter wereld.

Argentinië

Dat leverde een zeer gedetailleerd verslag op van dit uniek sportevenement dat je nu in zes afleveringen kan bekijken op Netflix. Captains of the World gaat onder andere dieper in op het organiserende land Qatar. Daarnaast volgen we de spannende – en voor België fatale – groepsfase. De documentaire focust ook op het mooie stuntverhaal van Marokko en het verrassende bankzitten van Cristiano Ronaldo. Daarna gaat het over het nieuwe penaltydrama voor Nederland na de veelbesproken wedstrijd met Argentinië. En tot slot richt de laatste aflevering zich op de fenomenale finale tussen Frankrijk en wereldkampioen Argentinië.

Captains Of The World toont beelden van achter de schermen en exclusieve interviews met prominente spelers, aanvoerders, coaches en meer, waaronder Harry Kane, Gareth Bale, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappé en Simon Kjær.

Meer
Lees meer...