‘Blind Gekocht’: Kaatje en Niels na lange twijfel toch zeer tevreden over hun huis

Het nieuwste seizoen van Blind Gekocht is ondertussen al een tijdje bezig. Dit seizoen hielpen Kinga, Bart en Kelly al verschillende gezinnen aan een nieuw huis. Ook gisteren zagen de kijkers een nieuwe reveal. Na enkele weken kregen Kaatje en Niels namelijk voor het eerst hun huis te zien. De reacties van het koppel waren alleszins, na enige twijfel aan de start, positief.

Blind Gekocht zoekt nu al vijf seizoenen lang naar geschikte woningen voor gezinnen, daarbij lukte het elke keer om het droomhuis te vinden voor de kopers. Maar toch loopt het niet altijd even vlot, want bij de eerste bezichtigingen zien de meeste koppels het potentieel van het huis nog niet meteen in. Dat is ook dit seizoen al enkele keren het geval geweest. Zo waren eerder Syl en Johan en Christine en Lien al niet zeker van het huis, tot ze het uiteindelijke resultaat zagen. Dat was nu ook het geval bij Kaatje en Niels.

Kaatje en Niels

Na een lange zoektocht kwam er deze week een einde aan de ‘lijdensweg’ van Kaatje en Niels. Zij waren op zoek naar een halfopen bebouwing met grote tuin en garage in Erpe-Mere. Dat met een budget van 315.000 euro.

Nadat Bart en Kinga de twee enkele weken geleden een realitycheck voorschotelde, schoot dat bij Niels in het verkeerde keelgat. Toch ging het programma verder op zoek en werd er een nieuw huis aan het koppel getoond. Ook dat huis viel niet meteen in de smaak, maar bij de grote reveal lijkt het koppel dan toch tevreden met het huis.

“Da’s gezellig”

Al bij binnenkomst lijkt het erop dat de juiste keuzes zijn gemaakt. “Die kleuren zijn leuk”, klinkt het al meteen. Ook wanneer Kaatje en Niels de trap naar boven nemen, zijn ze aangenaam verrast door de kleuren en inrichting. “Het is hier gezellig”, laat Kaatje dan ook meteen weten bij het zien van de slaapkamer.

Maar dan moet het grootste wow-moment nog komen. Wanneer het koppel de keuken ziet, lijken ze zelfs even sprakeloos. “Ik heb altijd al gedroomd van een groene keuken”, klinkt het. “Dit is echt exact wat we wilden.”

Bekijk de volledige reveal hier:

Meer
Lees meer...