‘Blind Getrouwd – Het Vijfde Huwelijk’: Wat kiezen Sharon en Karen tijdens het beslissingsmoment?

Komend weekend weten we hoe Blind Getrouwd – Het Vijfde Huwelijk afloopt. Dan moeten Karen en Sharon namelijk beslissen of ze na zeven weken getrouwd zullen blijven of niet. Om daarover te kunnen nadenken, brengen de twee vrouwen eerst enkele dagen apart door.

In de finale van Blind Getrouwd kwamen we enige tijd terug te weten dat er met Brecht en Jolien nog één koppel samen is. Na die aflevering verschenen op VTM GO echter meteen de eerste vier afleveringen van de spin-off Blind Getrouwd – Het Vijfde Huwelijk. Daarin stapten de 27-jarige Karen en de 33-jarige Sharon in het huwelijksbootje.

Ondertussen hebben we het kersverse koppel al samen gezien op huwelijksreis op het Griekse eiland Kos en terug thuis samenwonend in het Oost-Vlaamse Mere. Daar zagen we de voorbije weken hoe Sharon en Karen steeds meer naar elkaar toegroeiden. De twee lijken het duidelijk goed met elkaar te kunnen vinden en Sharon liet in de meest recente aflevering zelfs al weten dat ze vlinders voelt.

Beslissingsmoment

Om alles nog eens op een rijtje te zetten, nemen de twee vijf dagen voor het beslissingsmoment afscheid van elkaar om tijdelijk opnieuw apart te gaan wonen. Vooral Karen wil van die tijd gebruik maken om goed na te denken.

“Ik heb tot nu toe nog niet echt de kans gekregen om eens tot mezelf te komen, om echt eens na te denken hoe ik me nu voel, wàt ik exact voel voor Sharon … Mis ik haar als ze er niet is, voel ik me beter met haar erbij, verlang ik naar haar als ze er niet is …? Ik denk dat deze dagen veel duidelijk zullen maken voor mij”, blikt ze vooruit op het beslissingsmoment.

Bekijk hier de preview van Blind Getrouwd – Het Vijfde Huwelijk:

De laatste afleveringen van Blind Getrouwd – Het Vijfde Huwelijk verschijnen zaterdag 16 december op VTM GO.

Meer
Lees meer...