Cast bekend voor sprookjesmusical Sneeuwwitje, inclusief zeven dwergen

De volledige cast van de Studio 100-sprookjesmusical Sneeuwwitje is bekendgemaakt! Manu Van Acker zal de cast vervoegen als Aimé, de lakei van de boze koningin. Ook de acteurs die de rol van de 7 dwergen op zich zullen nemen zijn voorgesteld. De musical zal vanaf 2 juli 2024 exclusief te zien zijn in het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne.

Karen Damen en Ruth Beeckmans zullen afwisselend de rol van de boze koningin spelen. Naast de boze koningin hoort steeds ook een lakei. MNM-dj Manu Van Acker zal de rol van lakei Aimé opnemen. Hij zal hiermee zijn debuut maken in een Studio 100-musical, zonder enige zangervaring. “Ik kan het nog steeds niet geloven, maar ik ga mijn kinderdroom vervullen”, liet hij al weten op Instagram. Ianthe Tavernier en Michiel De Meyer spelen Sneeuwwitje en de prins.

Zeven dwergen

De keuze om de zeven dwergen te laten spelen door mensen met dwerggroei is opvallend. Acteurs Edwin Alofs, Andy Herd, Kyle Herd, Sharon van Lieshout, Paul Monaghan, Erwan Seyeux en Terrence Weijnschenk zullen de rol van de zeven dwergen vertolken.

Tickets

De première van Sneeuwwitje staat gepland op zondag 30 juni 2024. Vanaf 2 juli is de musical de hele zomer lang zo goed als dagelijks te zien in het Plopsa Theater in Plopsaland. Alleen op maandag zijn er geen shows gepland. De laatste show gaat door op zondag 1 september 2024.

Je kan al tickets kopen via de officiële website van de musical of via Studio 100. Een ticket voor enkel de musical is verkrijgbaar vanaf 34 euro. Wie naast de musical ook Plopsaland wil bezoeken, betaalt minstens 54 euro. Voor de gasten die deze zomer in het Plopsa Hotel verblijven, is de musical inbegrepen.

Meer
Lees meer...