‘De Slimste Mens ter Wereld’: Manu Van Acker neemt ons mee achter de schermen

Het is vandaag al tijd voor de 17de aflevering van De Slimste Mens ter Wereld. En daarin zullen Robin Pront en Manu Van Acker het gezelschap krijgen van de Nederlandse zanger Spinvis. In een extra teaser neemt Manu Van Acker ons nu mee tijdens een opnamedag van het programma.

De Slimste Mens ter Wereld is al over halfweg in de zoektocht naar de opvolger van Danira Boukhriss Terkessidis. Veel mensen vragen zich waarschijnlijk af hoe het eraan toegaat bij de opnames van het programma en daar geeft Manu Van Acker nu een antwoord op in een korte vlog.

Achter de schermen bij De Slimste Mens

In een extra teaser van De Slimste Mens ter Wereld vlogt Manu Van Acker tijdens een opnamedag bij de quiz van Play4. We zien zo hoe hij arriveert bij de studio van De Slimste Mens ter Wereld, waar alle deelnemers aan de muur hangen bij het onthaal. Vervolgens neemt Manu ons mee naar de green room, waar je pas echt verwend wordt volgens Manu. Daar liggen er namelijk hapjes te wachten op de kandidaten. “We moeten op kracht komen hé”, klinkt het bij Manu.

Daarna neemt hij ons mee naar de make-up, waar ook de krullen van Manu onder handen worden genomen. En daarna is het tijd om aan de quiz te beginnen. Of Manu ook zijn tweede aflevering overleeft, komen we vanavond te weten in de zeventiende aflevering van De Slimste Mens ter Wereld.

Bekijk hier de video van Manu Van Acker achter de schermen bij De Slimste Mens ter Wereld:

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...