DCU verwelkomt actrice Milly Alcock als Supergirl

De tijd staat niet stil voor actrice Milly Alcock. De 23-jarige Australische zal binnenkort namelijk te zien zijn als Supergirl in het DC Universe. Of dat al het geval zal zijn in de nieuwe Superman: Legacy is nog niet zeker. Maar de komst werd ondertussen wel al bevestigd.

Het nieuwe tijdperk van DC Studios is begonnen. Ondertussen staan met Peter Safran en James Gunn al sinds eind 2022 twee nieuwe bazen aan het roer van de studio, maar toch is het nog wachten op een eerste echte project. Wat we wel al weten, is dat er hard wordt gewerkt aan Superman: Legacy én dat er ook plannen zijn met Supergirl. Daarvoor heeft de studio alvast actrice Milly Alcock verwelkomt.

DC Studios

Eind 2022 koos DC Studios met Peter Safran en James Gunn voor een nieuw leidersduo. Hun nieuwe wind moet ervoor zorgen dat het bedrijf eindelijk aansluiting kan vinden bij het veel succesvollere Marvel Studios. Daarvoor besloten Safran en Gunn met de grove borstel door de bestaande plannen van DC Films te gaan.

Een van de meest opvallende wijzigingen die ze meteen doorvoerden was het afdanken van Henry Cavill. Die beslissing was best opvallend want de Britse acteur had kort daarvoor nog maar bekendgemaakt dat hij zou terugkeren als Superman. Later raakte bekend dat David Corenswet die nieuwe Superman aka Clark Kent zal spelen. De rol van Lois Lane is dan weer voor Rachel Brosnahan. Nu is ook Milly Alcock aan de lijst toegevoegd.

Supergirl

Het personage Supergirl is natuurlijk al bekend uit alle mogelijke andere verhalen en projecten rond Superman. Supergirl heet eigenlijk Kara Zor-El en is het nichtje van de andere superheld. Ook zij werd door haar ouders weggestuurd van Krypton en kwam net als haar neef op aarde terecht met superkrachten.

Supergirl zal dus ook in de nieuwe projecten van DC Studios onder Peter Gunn en Peter Safran een belangrijke rol krijgen. Hoe die rol precies zal ingevuld worden, valt nog af te wachten. Maar via sociale media is dus al bevestigd dat actrice Milly Alcock de rol zal vertolken. Alcock is vooral bekend door haar rol in de Game of Thrones-prequel House of the Dragon.

Bericht van @jamesgunn
Bekijken op Threads
Meer
Lees meer...