‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ maakt nieuwe reeks kandidaten bekend

De Allerslimste Mens ter Wereld heeft een nieuwe reeks kandidaten bekendgemaakt. Het gaat hierbij uiteraard allemaal om kandidaten die de voorbije tien jaar ook al deelnamen en daarbij een goede indruk maakten.

Het twintigste seizoen van De Slimste Mens ter Wereld wordt opnieuw een best of-editie. Voor deze jubileumeditie komt het programma namelijk met de tweede versie van De Allerslimste Mens ter Wereld. Daarbij wordt gezocht naar een opvolger van Bert Kruismans die in 2011 de eerste editie van deze special won.

De zoektocht naar De Allerslimste Mens ter Wereld gaat van start op 5 september 2022 op de zender Play4. De deelnemerslijst zal bestaan uit de beste kandidaten van de afgelopen tien seizoenen. Daarbij zullen uiteraard ook heel wat ex-winnaars terugkeren.

Al 18 bevestigde deelnemers

Eén week geleden kregen we daarbij al een eerste lading kandidaten te horen in een muzikale aankondiging van Play4. Het ging toen om Jonas Geirnaert, Ella Leyers, Olga Leyers, Gilles De Coster, Prem Radhakishun en Gert Verhulst.

In een nieuwe aankondigingsvideo op Dancing Queen van ABBA krijgen we opnieuw heel wat deelnemers te zien van De Allerslimste Mens ter Wereld. Het gaat deze keer om Bart Cannaerts, Liesbeth Van Impe, Astrid Stockman, Lieven Scheire, Eva De Roo, Lotte Vanwezemael, Jelle Cleymans, Thomas Huyghe, Xavier Taveirne, Joke Emmers, Delphine Lecompte en Otto-Jan Ham.

Volgende kandidaten?

Daarmee zitten we officieel al aan 18 deelnemers. Eerder lieten Merol, Tom Waes en Peter Van de Veire zelf al via diverse wegen weten dat ze zullen terugkeren voor De Allerslimste Mens ter Wereld. Hun deelname is wel nog niet officieel bevestigd door Play4.

Bekijk hier de nieuwe aankondiging van De Allerslimste Mens ter Wereld:

De Allerslimste Mens ter Wereld is vanaf 5 september 2022 te zien op Play4.

Meer
Lees meer...