‘De Slimste Mens ter Wereld: Charlotte Adigéry vertelt over haar rolletje in ‘Wittekerke’

We zijn aanbeland bij de drie laatste afleveringen van De Slimste Mens ter Wereld. In de aflevering van vanavond, die we zo dus eigenlijk de kwartfinale mogen noemen, zal zangeres Charlotte Adigéry terugkeren. Zij vertelt in de teaser over haar kortstondige acteercarrière.

Na de exit van Jeroen Leenders zijn er nog maar vijf mensen die de titel van De Slimste Mens ter Wereld in ontvangst kunnen nemen. Het gaat daarbij om Jacotte BrokkenRobin ProntCharlotte AdigéryAlex Agnew en Guga Baúl. Gelukkig komt er vandaag al meteen iemand om de excentrieke looks van Jeroen Leenders gepast te vervangen. Charlotte Adigéry is namelijk terug, in een opvallende outfit én met een bijzonder verhaal.

Wittekerke

Gisteren was het nog een antwoord in de fotoronde, maar ook vandaag gaat het in De Slimste Mens ter Wereld over Wittekerke. Charlotte Adigéry heeft namelijk nog een klein rolletje gehad in de reeks. “Ik speelde als kind het geadopteerde dochtertje in Wittekerke. Maar mijn acteerprestaties … Nee, dat was het niet.” Presentator en regisseur Erik Van Looy denkt wel dat ze na haar passage in De Slimste Mens ter Wereld misschien wel een rolletje kan opleveren. “Ik kan echt niet zo goed acteren”, komt Charlotte snel tussen. “Maar misschien met de juiste regisseur?” Erik speelt de bal dan meteen door naar de andere regisseur in de zaal. “Je bedoelt Robin Pront”.

Waarna Robin Pront zijn lof voor Charlotte Adigéry uitspreekt. “Het is een prachtige verschijning. Eerlijk gezegd, ik wil dat zij De Slimste Mens wint. Dat meen ik echt.” Wanneer de jury zich begint klaar te maken om te vertrekken, komt het competitiebeest in Robin toch weer naar boven. “Allez, ik ga proberen winnen hé.”

Wie er echt wint, komt je vanavond te weten in de op twee na laatste aflevering van De Slimste Mens ter Wereld.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van vanavond:

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...