‘Death’s Game’: Tweede deel staat nu op Prime Video

Fans van het eerste uur hebben er bijna een maand op moeten wachten, maar vanaf vandaag kan je op Prime Video eindelijk kijken naar het tweede deel van Death’s Game. Dat zal, net zoals het eerste deel, opnieuw bestaan uit vier afleveringen.

Op het einde van het jaar pakte Prime Video uit met een prestigieuze Zuid-Koreaanse reeks. Voor Death’s Game kon de streamingdienst namelijk een hele waslijst aan populaire namen uit de Zuid-Koreaanse film- en televisiewereld strikken. Veel daarvan kregen we al te zien in de eerste vier afleveringen, maar vanaf vandaag kan je ook kijken naar de volgende, en meteen ook laatste, vier afleveringen.

Death’s Game

Death’s Game is gebaseerd op de gelijknamige webtoon van Lee Won-sik en Ggulchan. We volgen Choi Yi-jae (Seo In-guk) die op het punt staat om naar de hel verbannen te worden. Maar de Dood (Park So-dam) wil hem niet zo snel toelaten in de hel en laat hem twaalf keer reïncarneren en opnieuw sterven. Maar als hij in een van zijn gedaantes zijn dood kan vermijden, mag hij in dat lichaam verder leven en zal hij dus toch in leven blijven.

In de eerste vier afleveringen kregen we zo al verschillende reïncarnaties te zien, die telkens ook het volledige genre van de reeks veranderden. Zo speelde een deel zich af op de schoolbanken, veranderde de serie in een maffiaverhaal en kregen we plots ook een traditioneel romantisch K-drama voorgeschoteld. Het eerste deel eindigde met een cliffhanger, waarbij ook het Jung Ji-soo (Go Youn-jung), het vriendinnetje van Yi-jae, het leven liet. Yi-jae verloor daarbij ook zijn geduld en schoot de Dood neer, wat waarschijnlijk verregaande gevolgen zal hebben. Ondertussen leerden we als kijker ook dat er een link is tussen de verschillende reïncarnaties, die vermoedelijk een grote rol zal spelen in deel twee.

Sterrencast

De twee hoofdrollen, als Choi Yi-jae en de Dood, worden gespeeld door Seo In-guk en Park So-dam. Seo In-guk kan je kennen van zijn rollen in onder andere Reply 1997 en Doom at Your Service. Park So-dam speelde dan weer een van de hoofdrollen in de Oscarwinnende film Parasite. Naast Seo In-guk en Park So-dam verschijnen nog heel wat grote namen in de reeks. In de eerste plaats zijn er Go Youn-jung (Sweet HomeMoving), Kim Mi-kyung (It’s Okay to Not Be Okay, Welcome to Samdal-ri) en Kim Ji-hoon (Money Heist KoreaBallerina). Zij spelen respectievelijk de Jung Ji-soo, Choi Yi-jaes vriendin, zijn moeder en zijn potentiële baas Park Tae-u.

Maar daar stopt het niet want ook de verschillende reïncarnaties van Choi Yi-jae worden door grote namen gespeeld. Zo kregen we in de eerste vier afleveringen al Choi Si-won van K-popgroep Super Junior (She Was PrettyBloodhounds), Sung Hoon (So I Married the Anti-fanLevel Up), Kim Kang-hoon (When the Camellia BloomsStart-Up), Lee Jae-wook (Memories of the AlhambraExtraordinary YouAlchemy of Souls) en Lee Do-hyun (The GlorySweet Home) te zien als de reïncarnaties van Choi Yi-jae. In de verschillende reïncarnaties waren ook Jang Seung-jo (The Good DetectiveSnowdrop) en Yoo In-soo (All of Us Are DeadAlchemy of Souls) al te zien. Kim Jae-wook (Coffee PrinceHer Private Life) en Oh Jung-se (When the Camellia BloomsIt’s Okay to Not Be Okay) zullen nog opduiken in de vier laatste afleveringen.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor Death’s Game:

Meer
Lees meer...