Facts haalt volgende maand ‘Stranger Things’-acteur naar Gent

Het halfjaarlijkse evenement Facts heeft opnieuw een grote naam toegevoegd aan de line-up voor hun evenement van 6 april 2024. Acteur Joseph Quinn zakt namelijk af naar Flanders Expo in Gent voor de conventie.

Facts bestaat al meer dan 30 jaar en is dus een vaste waarde op het vlak van conventies in ons land. Het evenement gaat al enige tijd twee keer per jaar door in Flanders Expo in Gent en lokt daarbij altijd massaal veel bezoekers. Een van de grote publiekstreffers daarbij is telkens weer de indrukwekkende line-up aan acteurs en andere grote namen.

Joseph Quinn

Dat zal op 6 april 2024 niet anders zijn, want Facts maakte zojuist bekend dat Joseph Quinn afzakt naar ons land. De 30-jarige Brit is een van de populairste acteurs van het moment en een rijzende ster in Hollywood. Na een zeer kleine rol in Game of Thrones brak hij enkele jaren terug door met Stranger Things. In de Netflixreeks speelt hij Eddie Munson, een van de fan favorites.

Dit jaar zal Joseph Quinn ook in twee veelbelovende films te zien zijn. Zo speelt hij mee in de postapocalyptische horrorfilm A Quiet Place: Day One en later zal hij als een van de hoofdrollen te zien zijn in Gladiator 2. Volgend jaar zal Quinn dan weer te zien zijn als Johnny Storm in Fantastic Four.

Andere aanwezigen

Joseph Quinn zal uiteraard niet de enige grote naam zijn die aanwezig is op de lente-editie van Facts 2024. Ook Stanislav Yanevski (Viktor Krum in Harry Potter), Teri Hatcher (Susan Mayer in Desperate Housewives), Marina Sirtis (Deanna Troi in Star Trek), Mckenna Grace (Phoebe Spengler in Ghostbusters) en Christopher Judge (Kratos in God of War) staan al op de line-up.

Tickets voor Facts vind je op de website.

Meer
Lees meer...