Cast ‘Fantastic Four’ officieel voorgesteld met grote namen uit ‘The Last of Us’, ‘Stranger Things’ en ‘The Bear’

Het is eindelijk zover. Na maanden, zelfs jaren, van speculatie heeft Marvel Studios op Valentijn eindelijk de cast van hun nieuwe Fantastic Four-project voorgesteld. Dat acteur Pedro Pascal de rol van Mr. Fantastic zou gaan spelen, was al een tijdje zo goed als zeker. Maar toch was het nog tot gisteren wachten op bevestiging.

Er wordt al lange tijd enorm uitgekeken naar de nieuwe film rond Fantastic Four. Nadat Marvel al liet weten dat de film in 2025 zou verschijnen, bleef het nieuws rond het project uit. Door de lange stakingen in Hollywood stond het project even op een laag pitje.

Nu de stakingen voorbij zijn, kan er opnieuw gewerkt worden aan de film. Zo maakte Marvel Studios gisteren eindelijk de cast bekend en daarin zijn alvast heel wat bekende namen terug te vinden.

Fantastic Four

Het was 2005 toen Fox besloot om aan films van de Fantastic Four te beginnen. De eerste film werd geregisseerd door Chris Columbus en had met Jessica Alba, Chris Evans (Captain America himself), Michael Chiklis en Ioan Gruffudd een topcast. Na twee films trokken ze de stekker eruit. Later, in 2015, volgde nog een nieuwe versie, met onder andere Miles Teller, Jamie Bell en Michael B. Jordan. Ook dat bleek geen succes.

Toch probeert Marvel het binnenkort opnieuw. De nieuwe film zou uitkomen op 25 juli 2025 en zal opnieuw nieuwe acteurs verwelkomen in de rollen van Reed Richards (Mr. Fantastic), Sue Storm (Invisible Woman), Ben Grimm (The Thing) en Johnny Storm (Human Torch).

Sterrencast

Het was voor de fans lang gissen naar welke acteurs er precies zouden worden aangetrokken om in de nieuwe versie mee te spelen. Uiteindelijk vond Marvel Studios zijn Fantastic Four in acteurs Pedro Pascal, Joseph Quinn, Vanessa Kirby en Ebon Moss-Bachrach.

De minst grote verrassing is de casting van Pedro Pascal als Mr. Fantastic. Pascal is vooral bekend door zijn rollen in The Last of Us en The Mandalorian en is een van de populairste acteurs van het voorbije jaar. Naast hem zal Joseph Quinn opduiken als Johnny Storm. Quinn werd vooral bekend door zijn rol als Eddie in het vierde seizoen van Stranger Things.

Ook actrice Vanessa Kirby (Napoleon) zal van de partij zijn als Sue Storm. Als laatste voegde Marvel Studios ook acteur Ebon Moss-Bachrach toe aan de cast. Hij speelt op dit moment mee in de hitserie The Bear waarmee hij al enkele awards won.

Meer
Lees meer...