Imen en Mattheüs van ‘Love Island’ geven meer info over hun “relatie”

Na Love Island keerden vier duo’s als koppel naar huis. Maar van die koppels houden er nu nog maar twee stand. Al lijkt er wel een nieuw koppel gevormd te zijn bij de islanders.

Afgelopen week raakte bekend dat Imen en Mattheüs uit Love Island de laatste tijd vaak samen gespot worden. Daardoor vermoedden veel fans dat ze nu een koppel zijn. Imen en Mattheüs hielden toen de lippen nog stijf op elkaar, maar zeiden wel dat ze in een video meer duidelijkheid zouden brengen. En die video is nu verschenen.

Imen en Mattheüs

Tijdens de reünie liet Imen weten dat ze het “leuk heeft met iemand”. Op dat moment wilde ze niet vertellen wie die iemand dan wel is. Wel kon ze al vertellen dat het een heel andere jongen is dan Remco. Toen Mattheüs de vraag kreeg hoe het nu ging in de liefde, zagen we zowel hem als Joan en Mert giechelen, waarna Mattheüs zei dat hij “momenteel nog niemand op het oog heeft”.

Het was verschillende fans al opgevallen dat Imen en Mattheüs de laatste tijd veel samen gespot worden. Ze duiken op op elkaars Instagram Story en werden ook al samen gezien in het openbaar.

“Zakenpartners”

Imen en Mattheüs kregen de laatste weken zoveel vragen, dat ze beslisten om in een Q&A op YouTube samen een antwoord te geven op de vragen van hun fans. Mattheüs laat zo weten dat hij en Imen net terug zijn van vakantie. Het ging daarbij om een werkvakantie, zo verduidelijken ze. “Heel veel mensen dachten dat wij gewoon gezellig op vakantie waren”, vertelt Imen. “Maar eigenlijk is dat niet zo.” Imen en Mattheüs werken namelijk mee aan een project van een vriend van Mattheüs die videograaf is. Die reis leverde dus heel wat beeldmateriaal op dat we binnenkort te zien zullen krijgen.

Imen en Mattheüs zijn naar eigen zeggen geen koppel, maar Imen is wel het knuffelcontact van Mattheüs en is zo dus de enige persoon met wie hij nauw contact mag hebben.

Bekijk hier de volledige Q&A van Imen en Mattheüs:

Meer
Lees meer...