‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’ met Harrison Ford krijgt eerste officiële trailer

Het regent nieuws rond de nieuwste Indiana Jones-film. Indiana Jones and the Dial of Destiny komt bij ons op woensdag 28 juni in de zalen en zal de laatste met acteur Harrison Ford worden. Om het wachten draaglijker te maken, deelde Disney zojuist een eerste officiële trailer.

Harrison Ford (80) is nog niet helemaal klaar met zijn bekendste personage. Op 28 juni komt de vijfde Indiana Jones-film in 40 jaar uit. Dat wordt ook meteen Fords laatste. Dat maakte Disney gisteren bekend in een persbericht waarin ze de film beschrijven als “het langverwachte laatste hoofdstuk van een geliefde franchise”.

Maar dat afscheid is dus pas voor over twee maanden. Tot die tijd kunnen de fans dus reikhalzend uitkijken naar de nieuwe film. Vandaag deelde Disney alvast de eerste officiële trailer.

Indiana Jones and the Dial of Destiny

De nieuwe film toont ons een Indiana Jones op rust. Hij lijkt zijn pensioen door te brengen in een stad waar hij zich allesbehalve thuis voelt en waar hij terugdenkt aan zijn tijden als archeoloog in de woestijn. Wanneer hij op een dag wordt benaderd door iemand die zijn hulp nodig heeft, overweegt hij een terugkeer.

Naast Harrison Ford doen ook onder andere Antonio Banderas, Phoebe Waller-Bridge en Mads Mikkelsen mee. Waller-Bridge speelt het petekind van Indiana en is op zoek naar antwoorden op haar vragen. Mikkelsen speelt dan weer de slechterik. In de trailer is ook meteen te zien hoe de film gebruik maakt van CGI om Indiana Jones opnieuw jonger te maken. De film verschijnt in juni 2023 in de bioscoop.

Indiana Jones and the Dial of Destiny verschijnt op 28 juni in de bioscoop.

Meer
Lees meer...