‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’ vanaf december te zien op Disney+

Afgelopen zomer kwam na lang wachten eindelijk de vijfde Indiana Jones in de zalen. Hoewel de film bij de critici niet meteen op lovende woorden kon rekenen, bleken de fans er wel fan van te zijn. Zelf oordelen kan zeer binnenkort, want vanaf 1 december is Indiana Jones and the Dial of Destiny te zien op Disney+.

Na veertig jaar was acteur Harrison Ford afgelopen zomer nog eens terug te zien als het bekende personage Indiana Jones. Voor Indiana Jones and the Dial of Destiny kroop de acteur voor een laatste keer in de hoofdrol en vanaf volgende maand kan elke Disney+-abonnee op het platform terecht om de film te bekijken.

Indiana Jones and the Dial of Destiny

De nieuwe film toont ons een Indiana Jones op rust. Hij lijkt zijn pensioen door te brengen in een stad waar hij zich allesbehalve thuis voelt en waar hij terugdenkt aan zijn tijden als archeoloog in de woestijn. Wanneer hij op een dag wordt benaderd door iemand die zijn hulp nodig heeft, overweegt hij een terugkeer.

Naast Harrison Ford doen ook onder andere Antonio Banderas, Phoebe Waller-Bridge en Mads Mikkelsen mee. Waller-Bridge speelt het petekind van Indiana en is op zoek naar antwoorden op haar vragen. Mikkelsen speelt dan weer de slechterik.

Disney+

Net zoals heel wat andere films van Walt Disney komt ook de nieuwe Indiana Jones al redelijk snel na de release op de streamingdienst. De film ging in de bioscoop namelijk in première op 27 juni en is dus al op 1 december, ongeveer 5 maanden na de eerste release, te zien via de app. Ook de andere films uit de franchise zijn op de streamingdienst te zien.

(Her)bekijk de trailer van Indiana Jones and the Dial of Destiny hier:

Indiana Jones and the Dial of Destiny is vanaf 1 december te zien op Disney+.

Meer
Lees meer...