Joe Keery (‘Stranger Things’) gaat viraal op TikTok zonder dat iemand het doorheeft

TikTok heeft weer een nieuwe obsessie gevonden. Het gaat om een hype waarbij verschillende gebruikers van de app een bepaalde sound gebruiken en daarbij in een slideshow hun favoriete plek delen met hun volgers. Het gaat om de song End of Beginning van de artiest Djo. En die artiest bleek bekender dan gedacht.

Op TikTok vinden we grote onthullingenvliegtuigtipsfiltersdansjesvreemde theorieënverschillende hypesopvallende hobby’sgrappige filmpjesreceptenal dan niet gevaarlijke challenges en nog veel meer. Maar deze keer is het een song die viraal gaat. En hoewel er per jaar zoveel verschillende songs de ronde doen op de app, is deze toch een beetje speciaal. Slechts weinige gebruikers bleken namelijk door te hebben dat het om een bekende zanger ging.

Trend

De nieuwste hype op TikTok is het delen van een slideshow vol foto’s van een plek die je gelukkig maakt. Dat gebeurt op de song End of Beginning van artiest Djo. Die maakte de voorbije jaren al enkele veelgedraaide singles en overtuigde in 2019 met zijn album Twenty Twenty.

In het lied End of Beginning zingt de zanger over Chicago en hoeveel hij van die stad houdt. “You take the man out of the city, not the city out the man”, is er zo al te horen. Bij de TikTok-trend gaat het dan weer om de lyrics “And when I’m back in Chicago, I feel it. Another version of me.” De stad Chicago verandert dan natuurlijk in andere steden of plekken, afhankelijk van de video.

@tehetaylana back in 4 months🫶 #fyp #foryou #london#londonnlife #summer #travel #traveltiktok #harrystyles #bookish #booktok #harrypotter #backinchicago #djo #trending #copylink #viral ♬ End of beginning by djo – Toria

Djo

In eerste instantie lijkt het natuurlijk om een doodgewone TikTok-trend te gaan. Maar toch zorgde het bij velen voor heel wat verwarring. Doordat de song zo viraal ging, zijn sommigen namelijk de artiest gaan opzoeken en werden ze verrast toen ze opmerkten dat Djo de artiestennaam van acteur Joe Keery is.

Joe Keery is acteur en is vooral bekend door zijn rol als Steve in de hitserie Stranger Things van Netflix. Daarnaast was hij ook al te zien in Free Guy met Ryan Reynolds en de reeks Fargo.

@djo_time

♬ End of Beginning – Djo
Meer
Lees meer...