Labrador gaat alleen met de bus naar favoriet park

Eclipse
Facebook/@Eclipse Seattle’s Bus Riding Dog

Leer de populairste hond in Seattle kennen: Eclipse. De zwarte mastador (helft labrador, helft mastiff) neemt zelfstandig de bus naar haar lievelingspark. Daar leeft ze zich voor een paar uurtjes volledig uit. Ondertussen kent zelfs heel Seattle Eclipse al want ze haalde uitgebreid alle media.

Eclipse Seattles Bus Riding Dog
Facebook

Het begon allemaal door haar baasje Jeff Young. Aan de bushalte stopte hij om een sigaretje te roken. Toen het te lang duurde om zijn sigaret op te roken, nam de ongeduldige Eclipse het heft in eigen handen. Zij wilde zo snel mogelijk naar haar park. Eclipse besloot dan maar om zonder haar baasje op de bus te stappen.

Eclipse Seattle’s Bus Riding Dog

Na honderden uitstapjes naar het hondenpark, wist de viervoeter perfect hoe ze er kon geraken. Eclipse stapte de bus op en na enkele haltes kwam ze bij het park aan. Haar baasje Jeff ging in complete paniek ook naar het park, in de hoop dat Eclipse naar daar was gegaan. Eenmaal aangekomen zag hij dat zijn hond doodleuk aan het spelen was.

Na dit voorval heeft Eclipse haar reis herhaald. Zo staat ze ondertussen bekend als de “D-Line Dog”. Op haar eigen Facebookpagina Eclipse Seattle’s Bus Riding Dog vertelt ze nog steeds haar talrijke avonturen. Maar ook de nieuwsmedia pikten haar verhaal al op. TransitScreen, dat zorgt voor de transportdisplays, kroonde Eclipse zelfs tot z’n bedrijfsmacotte.

Gesponsorde artikelen