LOONA-subunit Odd Eye Circle komt naar Europa

Odd Eye Circle, de subunit van LOONA met Kim Lip, JinSoul en Choerry, komt naar Europa met hun ‘Volume Up’-tour. De drie leden van LOONA konden in januari het agentschap BlockBerryCreative verlaten nadat ze een rechtszaak wonnen. Nu zullen ze met hun bestaande subunit op tournee gaan.

Na een turbulente 7 maanden voor LOONA, kunnen fans binnenkort opnieuw kijken naar een optreden van een deel van de groep. De subunit Odd Eye Circle zal in augustus namelijk naar Europa komen met haar ‘Volume Up’-tour.

LOONA

Er is de laatste maanden heel wat te doen geweest rond de K-popgroep LOONA. In november vorig jaar werd Chuu uit de groep gezet door het agentschap BlockBerryCreative. Niet veel later volgde het nieuws dat negen van de overige elf leden het agentschap voor de rechter sleurden. Ze deden dat omdat ze onderbetaald werden door BlockBerryCreative en uiteindelijk zelfs verlies maakten door muziek te maken onder het agentschap.

In januari kregen vier leden van de groep gelijk van de rechter. Het ging toen om HeeJin, Kim Lip, JinSoul en Choerry. Zij sloten zich ondertussen aan bij het agentschap Modhaus. Chuu is tegenwoordig aangesloten bij ATRP. Hyunjin en Vivi trokken naar CTD E&M. Het is nog niet geweten waar de vijf laatste leden, die nog maar vorige week hun gelijk haalden bij de rechter, terecht zullen komen.

Odd Eye Circle

De twaalf leden van LOONA zitten dus verspreid over verschillende agentschappen, waardoor het nog niet duidelijk is of we ze nog samen aan het werk zullen kunnen zien. HeeJin, Kim Lip, JinSoul en Choerry zitten wel samen bij hetzelfde agentschap. Drie van hen, Kim Lip, JinSoul en Choerry, vormden in het verleden al de subunit Odd Eye Circle. Die zal binnenkort nieuw leven ingeblazen worden.

Odd Eye Circle heeft voorlopig maar één EP uitgebracht. Het ging om de EP ‘Mix & Match’ in 2017. Maar binnenkort zal hun tweede EP volgen en daarmee zal het trio gaan touren. Die tour stopt voorlopig enkel in Europa. Odd Eye Circle zal op zaterdag 5 augustus 2023 te zien zijn in Londen. Op maandag 7 augustus trekken ze naar Berlijn. Vervolgens zal het trio te zien zijn in Warschau op woensdag 9 augustus en het laatste concert gaat door in Parijs op vrijdag 11 augustus 2023.

Er is voorlopig nog geen verdere informatie over de exacte locaties van de concerten of de ticketverkoop.

Meer
Lees meer...