Man bestelt cheeseburger bij McDonald’s, vinkt alle ingrediënten uit … en krijgt lege verpakking

Een Amerikaanse man heeft een wel heel bijzonder cheeseburger besteld bij McDonald’s. Hij besloot bij wijze van experiment in zijn delivery-applicatie namelijk alle ingrediënten uit te vinken … en kreeg dan ook een lege verpakking.

Wie soms eens iets bestelt bij McDonald’s en thuis laat leveren, zal al gezien hebben dat je daarbij je levering helemaal kan personaliseren. Ron DenBleyker, een cartoonist uit Texas in de Verenigde Staten, merkte recent echter dat het mogelijk is om werkelijk alle ingrediënten uit te vinken en dat bracht hem op een idee. Hij wou namelijk zien wat er zou gebeuren als hij een cheeseburger zou bestellen zonder mosterd, ketchup, uitjes, augurken, kaas, vlees, broodje en zout. En het resultaat was exact waar Rob op gehoopt had.

De man deelde op Twitter live zijn experiment en toonde zo een printscreen waarop je kon zien dat zijn bestelling nog steeds 1,89 dollar (1,78 euro) kostte. Hij deed zijn bestelling via de applicatie DoorDash – vergelijkbaar met Deliveroo, Takeaway of Uber Eats – en moest daardoor met leveringskosten bij in totaal 9 dollar (8,5 euro) betalen.

Lege verpakking

Daarna was het wachten geblazen. Even leek het experiment te mislukken toen zijn rider hem een bericht stuurde waarin stond dat het McDonald’s-restaurant in kwestie verward was door zijn bestelling. Rob besloot dat echter te negeren en kreeg iets later een papieren zak van McDonald’s geleverd. Uit schuldgevoel gaf hij zijn rider een forse fooi van 6 dollar (5,7 euro), waarna hij kon kijken of zijn experiment gelukt was. Uiteindelijk bleek in de zak inderdaad enkel een papieren hamburgerverpakking te zitten zonder iets van eten in.

Zijn post op Twitter kreeg heel wat aandacht, al zijn de reacties verdeeld. Sommige mensen prijzen hem voor zijn origineel idee terwijl anderen vooral inzitten met de McDonald’s-medewerkers die deze vreemde bestelling moesten ‘maken’.

Meer
Lees meer...