‘Million Dollar Island’ krijgt releasedatum op VTM 2

VTM pakt uit met een gloednieuw spelprogramma. In Million Dollar Island moeten 100 onbekende Vlamingen het tegen elkaar opnemen in een spel tegen de natuur en tegen zichzelf. Ze worden gedropt op een eiland waar ze moeten proberen om the last one standing te worden. De reeks is al even te bekijken via Streamz, maar verschijnt binnenkort ook op VTM 2.

Million Dollar Island heeft een releasedatum gekregen op VTM 2. De nieuwe reeks – die een soort mix is tussen Expeditie Robinson en The Hunger Games – zal vanaf maandah 22 mei te vinden zijn op VTM 2, maar is nu al te bekijken op Streamz.

Million Dollar Island

In Million Dollar Island worden 100 onbekenden naar een onbewoond eiland gestuurd. Iedere deelnemer draagt daarbij een polsbandje dat 10.000 euro waard is. In totaal wordt er in het programma dus maar liefst één miljoen euro verdeeld.

De bedoeling is dat de kandidaten tot de finale zien te overleven op het onbewoonde eiland. In tussentijd moeten ze proberen om zoveel mogelijk polsbandjes te verzamelen. Dat kunnen ze doen door spellen te spelen, maar ook door vriendschappen en allianties te sluiten. Als een kandidaat opgeeft, krijgt die namelijk de kans om zijn, haar of hun polsbandje door te geven aan iemand anders.

Uiteindelijk zijn het de drie eilandbewoners die aan het langste eind trekken die hun verdiende polsbandjes kunnen omzetten in keiharde cash in de grote finale. Maar in die finale kunnen ze ook alles verliezen. Niets is dus zeker. Million Dollar Island is een samenwerking van VTM en de Nederlandse zender SBS6, waar eerder al een eerste seizoen te zien was. Voor de Vlaams-Nederlandse versie zal Ingeborg de presentatie voor haar rekening nemen.

Bekijk hier de nieuwe trailer voor Million Dollar Island:

Milion Dollar Island is vanaf 22 mei te zien op VTM 2. Wie niet kan wachten tot dan kan de reeks nu al bekijken op Streamz.

Meer
Lees meer...