‘Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One’ krijgt eerste trailer

Paramount Pictures heeft eindelijk een eerste volledige trailer gedeeld van het langverwachte Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One. Die zit boordevol zeer spectaculaire actiescènes die de franchise al jarenlang kenmerken.

De eerste film Mission: Impossible dateert al uit 1996, maar volgend jaar komt er einde aan de zeer succesvolle franchise rond geheime agent Ethan Hunt, gespeeld door Tom Cruise. De filmreeks sluit af met een dubbelfilm – nummer 7 en 8 – die de naam Mission: Impossible – Dead Reckoning kreeg. Part One daarvan komt komende zomer in de cinema, Part Two volgt een jaar later.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

In Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One staan Ethan Hunt en de rest van IMF voor hun gevaarlijkste missie tot nu toe. Ze moeten een levensgevaarlijk nieuw wapen opsporen dat de volledige mensheid kan bedreigen als het in de verkeerde handen valt.

Die missie brengt hem over heel de wereld tijdens een dodelijke race. Daarnaast zal Ethan worden geconfronteerd met zaken uit het verleden, die de taak nog extra bemoeilijken. Om de geheime vijand te verslaan, zal hij alles moeten zetten op deze missie en het leven riskeren van mensen die hem dierbaar zijn.

Problemen

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One volgt er zo’n vijf jaar na de vorige film in de franchise. De productie van de film kende dan ook de nodige problemen. Bij het begin van de opnames moest alles namelijk meteen meer dan een halfjaar stilgelegd worden door het coronavirus. Daarna werd Tom Cruise panisch voor nieuwe besmettingen. Hij huurde dan ook twee enorme boten af om de volledige cast en crew te laten op verblijven. Later doken er ook filmpjes van Tom Cruise die razend was op crewleden die zich niet aan de coronaregels hielden tijdens de opnames.

Bekijk hier de trailer van Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One:

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One is vanaf woensdag 12 juli te zien in de cinema.

Meer
Lees meer...