Stromae annuleert drie concerten in Frankrijk

Drie gepland concerten van Stromae deze week in Frankrijk zijn geannuleerd. Het gaat om optredens in Straatsburg en Amneville. Als reden daarvoor zijn “medische redenen” opgegeven.

“We moeten je helaas meedelen dat de geplande concerten van Stromae voor deze week om medische redenen zijn afgelast”, luidt het in de officiële aankondiging van het management van de Belgische zanger. Voorlopig gaat het dus in eerste instantie om het concert van Stromae woensdagavond in Straatburg. Daarnaast zijn ook de twee concerten van donderdag 23 en vrijdag 24 maart in Amneville geannuleerd.

De concerten van 29, 30 en 31 maart in het Franse Nantes gaan voorlopig wel nog door. Daarna is er sowieso een onderbreking van een kleine twee weken in het tourschema van Stromae voor hij zijn concertenreeks voortzet in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Belgische fans van Stromae hebben alvast geluk gehad. Vorige week bracht hij in een uitverkocht Paleis 12 in Brussel namelijk nog een wervelend concert dat overal positieve commentaren kreeg.

‘Multitude’

Ongeveer een jaar geleden keerde Stromae na een afwezigheid van ongeveer negen jaar terug met een volledig nieuw album. Dat kreeg de naam ‘Multitude‘ en bracht meteen enkele nieuwe hits met zich mee.

Rond de release van die plaat schitterde Stromae weer als vanouds op heel wat kanalen. Zo verraste hij met een optreden tijdens het journaal op de Franse zender TF1, was hij te horen tijdens Matthijs Gaat Door op de Nederlandse televisie en speelde hij een indrukwekkend Tiny Desk Concert. Komende zomer is Stromae normaal gezien op heel wat festivals te horen. Zo staan onder andere Rock Werchter en Down The Rabbit Hole op zijn planning.

Meer
Lees meer...