‘The Voice van Vlaanderen’: Deze songs hoor je in de zevende Blind Auditions

De Blind Auditions van The Voice van Vlaanderen zijn ondertussen al bijna afgelopen. Toch krijgen we deze week nog heel wat nieuw talent te zien. Daarbij zorgt dragqueen Flaminga Ferrari alvast voor een primeur, maar ook andere talenten proberen de coaches te overtuigen.

Ook deze week zijn de Blind Auditions van The Voice van Vlaanderen opnieuw twee keer te zien. De teams van coaches Koen Wauters, Natalia, Mathieu Terryn en Jan Paternoster zitten ondertussen al wat voller, maar toch is er ook aankomend weekend nog genoeg ruimte voor extra talent. 

Dit jaar kunnen de coaches namelijk zonder limiet op de knop blijven drukken. Niets staat hen dus in de weg om van hun team een echt topteam te maken, behalve als ze worden geblockt door een mede-jurylid natuurlijk. Deze vrijdag krijgen de kijkers maar liefst 10 audities te zien.

Songs

  • Noor (23, Antwerpen) studeert neuropsychologie en is haar hele leven al gepassioneerd door muziek. “We deden vroeger elk weekend karaoke thuis en sindsdien ben ik niet gestopt met muziek”, klinkt het. Ze zingt Lover, Please Stay van Nothing But Thieves.
  • Flaminga Ferrari (43, Tienen) zorgt als eerste dragqueen in The Voice voor een primeur. Ze brengt een ingetogen versie van Van God Los van Monza.
  • Fleur (20, Menen) keert na vorig jaar terug in het programma. Toen eindigde ze bij team Natalia maar ook deze keer wil ze haar kans wagen. De coaches probeert ze alvast te overtuigen met Sk8ter Boi van Avril Lavigne.
  • Kitana (19, Wevelgem) is een goede vriendin van Fleur en deed in 2015 al mee aan The Voice Kids. Dit jaar waagt ze haar kans in de Blind Auditions met Pointless van Lewis Capaldi.
  • Rebecca (20, Burst) doet mee aan The Voice omdat ze graag nieuwe dingen wil uitproberen. Ze zingt in een koor maar wil weleens weten hoe het voelt om alleen te zingen op een podium. Dat doet ze met Goodness Of God van CeCe Winans.
  • Thaïsa (32, Oosteeklo) heeft flink wat hobby’s zoals paaldansen en aerial hoop. Daar hoort ook zingen bij. Ze leeft zich uit op You And I van Lady Gaga.
  • Xerxes (30, Herent) heeft een lange relatie achter de rug en wil zichzelf naar eigen zeggen terugvinden door veel dingen te doen die buiten zijn comfortzone liggen. Hij zingt Sunny Afternoon van The Kinks.
  • Merel (40, Zwalm) heeft met haar vier kinderen volgens Aster Nzeyimana alvast de grootste supportersgroep van dit seizoen meegebracht. Ze heeft al heel wat kilometers op haar teller staan als backing vocal bij Milk Inc, maar waagt nu solo haar kans met Put Your Records On van Corinne Bailey Rae.
  • Amélie (18, Aarschot) werd op haar 14de geveld door een hernia en doorstond een lange en moeilijke revalidatie. “Muziek heeft me enorm geholpen, dat was het enige dat er nog was”, klinkt het. Voor haar auditie legt ze de lat hoog met Ceilings van Lizzy McAlpine.
  • De 28-jarige Peter (De Pinte) heeft een bijzondere passie voor retro synthesizers. “Ik vind het de max om met die knoppen en schuiven te spelen”, klinkt het. En ook van gitaren weet Peter één en ander af. Hij begeleidt zichzelf op de gitaar tijdens zijn eigen versie van de rocksong Old Yellow Brick van Arctic Monkeys.

The Voice van Vlaanderen is op vrijdag om 20.35 uur en zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...