Acteur Mitchel Musso (Oliver uit ‘Hannah Montana’) gearresteerd

Het lijkt niet altijd even goed te gaan met acteurs die als kind beroemd werden. Nadat er doorheen de jaren al veel verschillende verhalen van ‘kindsterretjes’ de ronde deden, is het nu aan acteur Mitchel Musso. Hij zou gearresteerd zijn voor diefstal en openbaar dronkenschap. Musso speelde de rol van Oliver in Hannah Montana.

De 32-jarige Mitchel Musso lijkt te zijn afgestapt van zijn carrière als acteur. Musso is afgelopen weekend namelijk opgepakt in de Amerikaanse staat Texas. Ondertussen is hij wel opnieuw vrijgelaten.

Hannah Montana

In de late jaren 2000 was dé Disney Channel-reeks zonder twijfel Hannah Montana. Daarin kregen de fans het leven van Miley Stewart (Miley Cyrus) te zien. Zij was overdag een doodgewone dochter van een coole vader (Billy Ray Cyrus), maar ’s avonds veranderde ze in popster Hannah Montana. Buiten haar familie, en later haar vrienden, wist niemand wie ze was.

Die beste vrienden waren Lilly (Emily Osment) en Oliver (Mitchel Musso). Samen waren ze vier seizoenen lang te zien op de zender van Disney en kenden ze een gigantisch succes.

Arrestatie

Maar zoals dat gaat met kinderreeksen, komt er een einde aan dat succes. En hoewel Miley Cyrus nadien een gigantische carrière heeft uitgebouwd, was dat niet bij iedereen het geval. Acteur Mitchel Musso lijkt nu dus de weg een beetje kwijt te zijn.

Afgelopen weekend werd hij opgepakt in de staat Texas voor diefstal en openbaar dronkenschap. Dat meldt Fox News. Hij zou onder invloed een hotel zijn binnengelopen en daar eten en drinken gestolen hebben. Wanneer hij daarop werd aangesproken, werd hij verbaal agressief. Nadat hij werd opgepakt door de politie, bracht hij wat tijd door in Rockwall Police Department. Maar ondanks het feit dat er eerder ook enkele verkeersovertredingen werden vastgesteld, werd Musso uiteindelijk vrijgelaten.

Meer
Lees meer...