Dit is de beste McDonald’s ter wereld, volgens een Michelin-chef

Voor de meeste mensen lijken alle restaurants van McDonald’s op elkaar en lijkt het eten overal hetzelfde te smaken. De Welshe topchef Gareth Ward van Ynyshir, recent verkozen tot beste restaurant in het Verenigd Koninkrijk, denkt daar echter anders over. Hij heeft namelijk een duidelijke favoriet, die volgens hem “de beste McDonald’s ter wereld” is.

Gareth Ward is niet de eerste de beste. Zijn restaurant Ynyshir in de kleine gemeente Machynlleth in het westen van Wales heeft namelijk twee Michelinsterren. Bovendien werd zijn zaak in juni vorig jaar tijdens de National Restaurant Awards uitgeroepen tot beste restaurant in het Verenigd Koninkrijk.

Om die reden vroeg de website Wales Online aan Ward wat zijn favoriete plaatsen zijn om te gaan eten. De topchef noemde daarbij in de eerste plaats het restaurant Bavarin, gespecialiseerd in comfort food met als favoriete gerecht hun Caesar salad. Daarnaast prees hij ook Caersws fish bar voor zijn fish en chips.

Welshpool McDonald’s

De derde keuze van Gareth Ward was echter heel wat verrassender. “Je gaat erom moeten lachen … Welshpool McDonald’s. Ik zeg je nu, Welshpool McDonald’s is van een ander niveau”, roemt hij het lokale fastfoodrestaurant in het oosten van Wales.

“Het heeft gewoon andere dingen dan alle andere McDonald’s. Het is echt geweldig. De laatste keer dat ik er at, had ik een knapperige kip en er zat iets op dat leek op truffelmayonaise. Ik denk niet dat het dat was, maar het smaakte wel zo. Iedereen waarmee ik spreek, zegt dat dit verreweg de beste McDonald’s ter wereld is. Welshpool McDonald’s, daar moet je zijn”, besloot Garth Ward.

Meer
Lees meer...